İncehesap Fenix Silver alınır mı?

dexter1010

Zeptopat
Daha fazla  
Birkaç gün önce PS 5 aldım şimdi ise CS:GO, Valorant vs oynamak için PC alacağım. Sizce İncehesap Fenix Silver alınır mı? Ya da o fiyatlara ne önerirsiniz? Dolap'ta 2. el Monster de alabilirim.

Hocam o fiyata RX 5500 XT çok kötü. 2. elde 15k ya RX 7600'lü sistem toplanır 4060 dengi. RX 5500XT dediğimiz kart RX 580 le denk ve kronik sorunları var. İlla sıfır istiyorsanız bazen bu fiyatlara RX 6600 düşüyor indirimleri takip etmenizi öneririm aksi halde paranız cope gidecek.

Link atma şansın yok mu? bakmak isteyen herkesin google'a pc'nin ismini yazması biraz saçma geldi
Fenix Silver | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | Axle RX 5500 XT 8 GB | 512 GB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com link budu hocam kusura bakmayın

Hocam o fiyata RX 5500 XT çok kötü. 2. elde 15k ya RX 7600'lü sistem toplanır 4060 dengi. RX 5500XT dediğimiz kart RX 580 le denk ve kronik sorunları var. İlla sıfır istiyorsanız bazen bu fiyatlara RX 6600 düşüyor indirimleri takip etmenizi öneririm aksi halde paranız cope gidecek.
Hocam sıfır olup olmaması önemli değil bundan önceki bilgisayarım hazır bilgisayarda o yüzden nasıl pc toplandığını bilmiyorum

Hangi parçanın hangisiyle uyumlu olduğunu bilmiyorum

Hocam Monster önermiyorum. Ayrıca eğer taşınma durumu yoksa masaüstü bilgisayar sizin için daha iyi olur. Laptop piyasası hakkında fikrim yok. İsterseniz tam bütçe belirtip yeni konu açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı