İncehesap güvenilir mi?

Sh7va407

Femtopat
Daha fazla  
Dün İncehesap Gaming gecesinden aylardır beklediğim bilgisayarı aldım. 50k verdim, sonrasında biraz araştırdım Şikayet Var'da falan mağdur olan insanlar da var. Çok da beğenen kişiler de var. Alanlar varsa yorumlarinizi bekliyorum, ve ne zamana gelir?

Güvenilir. Gaming gecesinde iade edilen ürünleri satıyorlar diye bir şey okumuştum ama doğruluk payı var mı bilmiyorum.

Dün İncehesap Gaming gecesinden aylardır beklediğim bilgisayarı aldım. 50k verdim, sonrasında biraz araştırdım Şikayet Var'da falan mağdur olan insanlar da var. Çok da beğenen kişiler de var. Alanlar varsa yorumlarinizi bekliyorum, ve ne zamana gelir?

Evet güvenilir. Daha önce yaptığım alışverişler hep sorunsuzdu. Destek konusunda da yeterli buluyorum açıkçası.

Dün İncehesap Gaming gecesinden aylardır beklediğim bilgisayarı aldım. 50k verdim, sonrasında biraz araştırdım şikayet Var'da falan mağdur olan insanlar da var. Çok da beğenen kişiler de var. Alanlar varsa yorumlarinizi bekliyorum, ve ne zamana gelir?

Güvenilir hocam her markada şikayet vardır şikayet olması onun güvensiz olduğu anlamına gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı