İncehesap güvenilir mi?

AMD ekran kartı istemiyorum alırsam en fazla işlemcisini alırım, işlemci olarak Ryzen 5 5700F önerdiler.

7700XT bu fiyata alabileceğiniz 4060 Ti ekran kartından daha iyi bir ekran kartıdır hocam ama tabii ki karar sizin.
İşlemci ben de herkes gibi bu bütçe için 7500F öneririm.
4060 Ti da kararlıysanız arkadaşın attığı sistem gayet güzel ben anakartı B650M yapıp ve SSD değiştirip alabilirdim açıkçası ama bu hali de alınabilir.

7500F çok alinabilir bir islemci hocam i5 yerine her sekilde tercih edilir. AMD ekran karti istememenizin tam sebebi nedir acaba? 7700XT 4070 performansi veren bir ekran karti ve 4060 Ti'la ayni fiyatta. Alirsaniz üzmez. Her sekilde bu fiyata alacaginiz bir NVIDIA sisteme gore daha iyi performans alirsiniz AMD ekran karti ile. NVIDIA da kararliysaniz şöyle bir sistem var.

Hocam dediğiniz sisteme baktım ben biraz görsele bakan birisiyim 150 FPS'den sonrası benim için çok da fazlası önemli değil ve attığınız sistemde sistem soğutucu yok SSD düşük onları falan değiştirip attığım fotoğraftaki ürünleri alınca fiyat monitör dahil fiyatına çıkıyor ve kasasıda güzel değil.

7700XT bu fiyata alabileceğiniz 4060 Ti ekran kartından daha iyi bir ekran kartıdır hocam ama tabii ki karar sizin.
İşlemci ben de herkes gibi bu bütçe için 7500F öneririm.
4060 Ti da kararlıysanız arkadaşın attığı sistem gayet güzel ben anakartı B650M yapıp ve SSD değiştirip alabilirdim açıkçası ama bu hali de alınabilir.

Üstat ben AMD'ye çok sıcak bakmıyorum yıllardır nedense içim sinmiyor ilk sayfada attığım sistem beni rahat şekilde 1080p Ultra ayarlarda oynatırsa benim için sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı