İncehesap Güvenilir mi?

Alacağın ürüne bağlı. Beni mağdur etmişlerdi mesela fare aldığımda. Israrla geri gönderilmesini istediğim hâlde servise gönderdiğim farenin para iadesini yapmışlardı haber vermeden. Ondan beri tercih etmiyorum ama edene de bir şey diyemem tabii. Diğer alışverişlerimde sorun yaşamadım.

Teslimat ve iade sürecinde problem yaşayan birçok kullanıcı yorumu var hocam. Siz böyle bir şey yaşadınız mı?

Güvenilirdir adamlar belki de normal zamanlarında günde binlerce sipariş çıkarıyor, burası internet ortamı iyi tecrübe yaşayan genelde yorum atmaz ama kötü tecrübe yaşayan kişiler şikayet var gibi platformlar üzerinde çözüm aramak için yazıyor, bu tarz durumlar A veya B firmasında da yaşanabilir. O yüzden pekte takılmamak gerekiyor.

Kasa almıştım kırık gelince geri yolladım İncehesap direk servise iletti kasayı servis sağ olsun kasayı 30 gün ellerinde tuttular. Servisin 30 günlük servis hakkı dolduğunda direk iade ettim İncehesap akşamına parayı yolladı güvenilir yerdir.
Kasa fspydi bu arada marka her ne kadar kaliteli olsa da servisler her zaman aynı derecede olamıyor maalesef.

Çevremden 6-7 arkadaşım sistem aldı buradan. Güvenilir.

Anladığım kadarıyla kişiden kişiye değişiyor tecrübeler, ki zaten Amazon hariç her yerin iadesi, değişimi vs sıkıntılı. Aslında Arctic Xtender kasa istiyordum ama onun satıcıları çok daha fena magic teknoloji ve jumbum 😅. İncehesap çok daha güvenilir anladığım kadarıyla. Herkese teşekkürler yorumlarınız için.

Çevremden 6-7 arkadaşım sistem aldı buradan. Güvenilir.
Bu Black Friday'de indirime girerler mi hocam? Beklemelimiyim sizce?

@MelihÖzer, Hepsiburada 1 numara, Amazon 2 numara benim için. Kişisel olarak her zaman, her konuda değişebiliyor hocam. :D

Bu Black Friday'de indirime girerler mi hocam? Beklemeli miyim sizce?
Bu konuda hiç emin olamıyorum. İndirime girer diye beklemek bana göre biraz kumar işi.

@MelihÖzer, hocam M2 SSD'de beklersem ne kadar zam yer ki dedim ve 2.100 TL olan G2, 3.500 TL gözüküyor. RAM dersek Patriot 3K'yı buldu. Bundan sonrasında durulur yine de. Beklemek bir bakıma mantıklı fakat Türkiye'de de yaşadığımızı unutmamak lazım. Nasip, kısmet işi aslında dediğin gibi. SSD indirim bekliyorum ben de.

@MelihÖzer, hocam M2 SSD'de beklersem ne kadar zam yer ki dedim ve 2.100 TL olan G2, 3.500 TL gözüküyor. RAM desek Patriot 3K'yı buldu. Bundan sonrasında durulur yine de. Beklemek bir bakıma mantıklı fakat Türkiye'de de yaşadığımızı unutmamak lazım. Nasip, kısmet işi aslında dediğin gibi. SSD indirim bekliyorum ben de.
Hocam ben yerinde olsam beklemezdim, bunun için bir makale açacaktım ama çok vaktim olmadı. SSD ve Ramlerde stok yok. XPG Lancer 5.2k ya öneriyordum bir kaç ay önce şimdi 8k olmuş. ADATA'nın CEO'su bitti stok yok diye açıklama yaptı 😅.

Bir süre fiyatlar sıkıntılı geçecek gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı