İncehesap güvenilir mi?

Emir2123

Yoctopat
Daha fazla  
İncehesap'tan hazır sistem almayı düşünüyorum ama güvenmiyorum. Sizce ince hesap güvenilir mi? Hazır sistem alınır mı? İade gibi sorunlarda ne gibi şeyler yaşarım? Bana yardım ederseniz sevinirim.

Güvenilir. Geçen ay arkadaşa Gaming Gecesi'nden hazır sistem aldık. Bir sıkıntı çıktı ve direkt iade aldılar. Genel olarak nasıl bilmiyorum ama bizi üzmedi.

İncehesap'tan hazır sistem almayı düşünüyorum ama güvenmiyorum. Sizce İncehesap güvenilir mi? Hazır sistem alınır mı? İade gibi sorunlarda ne gibi şeyler yaşarım? Bana

Güvenilir hocam. Geçen yaz oradan sistem dizdim, şu anda da o sistemi kullanıyorum. Bir sorunla karşılaşmadım, kendi yaptığım haricinde. Ancak alırken şunlara dikkat etmenizi öneririm. Hazır alacaksanız PSU markası, sertifikası vb. Bir de kasa. Şu an James Donkey kasa ve PSU kullanıyorum. PSU'dan gayet memnunum ama kasanın fanları Rainbow, ondan sonra maksimum 120 mm destekliyor. Sıvı soğutma 240 mm da olabilir, emin değilim yani. Bu gibi şeylere de dikkat etmenizi öneririm. Zaten işlemci, RAM'dir, ekran kartıdır. Dandik markalar çok yok İncehesap'ta, gene de bakarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı