İncehesap iade saçmalığı

Alp Demir

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
İncehesap.com'dan 18 Aralık cuma günü bir monitör satın aldım ve salı günü elime ulaştı. Çarşamba (dün) testlerini yaptım ve bir tane ölü pikselli olduğu için iade etmeyi düşündüm. Akşam IPS glow olduğunu görünce daha da pişman oldum. IPS ekran olduğu için sarı renkleri de kötü gösteriyordu her tonu parlak bir sarı olarak veriyordu. ASUS teknik servisle uğramamak için doğrudan cayma hakkımı kullanarak iade etmek istedim. Dün iade için talep oluşturdum ve bugün kargoya verecektim. İade politikasını öğrenmek için kendilerinin destek hattına 14 gün dolmadığı için iade etmek istediğimi belirttim. Onlar da bana saçma cevap verdikleri için şu an geri kargolamak konusunda şüpheliyim. Çünkü iade için gönderirsem bana ürünün açılmış olmasını bahane edip geri göndereceklerinden adım kadar eminim. Kafam karışık nasıl bir yol izlemeliyim?
Kendilerinden cevap alamadım bile.
Eğer iş teknik servise kalırsa aynen geri yollanacağından adım kadar eminim.

Hocam basit. Ölü piksel var diyeceksiniz, onlar da en az 3 ölü piksel olmadıkça iade almıyoruz diyecekler. Lakin almak zorundalar. İnternetten bir yerden bir kaynak bulup onlara göstereceksiniz kusurlu ürün sattığına dair. Servise gidecek. Servis sıkıntısız diyecek. Sonra doğru tüketici hakları halem heyetine.

İncehesap.com'dan 18 Aralık cuma günü bir monitör satın aldım ve salı günü elime ulaştı. Çarşamba (dün) testlerini yaptım ve bir tane ölü pikselli olduğu için iade etmeyi düşündüm. Akşam IPS glow olduğunu görünce daha da pişman oldum. IPS ekran olduğu için sarı renkleri de kötü gösteriyordu her tonu parlak bir sarı olarak veriyordu. ASUS teknik servisle uğramamak için doğrudan cayma hakkımı kullanarak iade etmek istedim. Dün iade için talep oluşturdum ve bugün kargoya verecektim. İade politikasını öğrenmek için kendilerinin destek hattına 14 gün dolmadığı için iade etmek istediğimi belirttim. Onlar da bana saçma cevap verdikleri için şu an geri kargolamak konusunda şüpheliyim. Çünkü iade için gönderirsem bana ürünün açılmış olmasını bahane edip geri göndereceklerinden adım kadar eminim. Kafam karışık nasıl bir yol izlemeliyim?
Mailler ektedir:

Eki Görüntüle 798100

Eki Görüntüle 798101

Eki Görüntüle 798102

Bence direkt Thh'ye git hem onlar ne yapman konusunda yardımcı olurlar sanıyorum.

Hocam basit. Ölü piksel var diyeceksiniz, onlar da en az 3 ölü piksel olmadıkça iade almıyoruz diyecekler. Lakin almak zorundalar. İnternetten bir yerden bir kaynak bulup onlara göstereceksiniz kusurlu ürün sattığına dair. Servise gidecek. Servis sıkıntısız diyecek. Sonra doğru tüketici hakları halem heyetine.
Sürecin bu kadar uzamasını istemediğim için en net şekikde nasıl yol izlemeliyim onu merak ediyorum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Biraz önde SDN forum üzerindeki konuda görmüştüm seni, tüketici haklarına başvur.
Daha çok etkileşim kurmak istedim, teşekkürler.

Aynen öyle oldu 8. gündeyim şu anda. Tüketici haklarına 14 gün dolduktan sonra gidilse sorun teşkil eder mi?
Ne oldu? İade alabildiniz mi?

Aynen öyle oldu 8. gündeyim şu anda. Tüketici haklarına 14 gün dolduktan sonra gidilse sorun teşkil eder mi?

Ne oldu? İade alabildiniz mi?
Evet.
Son durum olarak bilgilendirme masajı bırakayım.

Öncelikle başlığı bu tarz bir şikayet ile açmak istemezdim fakat ürünün açılıp açılmadığını sordukları için kabul edilmeyeceğini düşünmüştüm fakat yanıldım. Sağ olsunlar kabul ettiler.

Ürünü eksiksiz bir şekilde kargo anlaşma koduyla kendilerine yolladım. 2 gün içinde iadem kabul edildi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı