İncehesap iadeyi kabul eder mi?

Önce telefon açtım durumu izah ettim indirim veya çek talep ettim ki 2 taraf içinde sıkıntı çıkmasın die. Müşteri temsilcisi mail atın dediler değerlendirirz. Attım ve 2 gün cevap gelmeyince işi riske atmadım ve direk kutusuna koyup sadece İADE die not yazdım başka birşey de yazmadım.

Kanunlara göre hiç bir şart göstermeksizin 14 günlük iade hakkı var. İade konusunda sorun çıkarırlarsa hiç uğraşmam direk Tüketici Hakem Heyetine dilekçe oluştururum.

Bu kış ayında hem kutuyu koymakla uğraş hemde kargo git teslim et üstüne kabul etmesinler öyle iş olmaz. Önce bi sağlam ürün göndersinler daha sonra iade alıyorlar mı almıyorlar orası tartışılır.

2+2 nasıl 4 ediyorsa kanunlara görede ölü pixel ayıplı mal kategorisine girdiğinden uzatılacak bir konu yok.

Hocam kesinlikle haklı taraf biziz ama ölü pikselden falan bahsedince direkt Asus servisine yolluyorlarmış onlar da kanuna aykırı bir şekilde 1 ölü pikseli ayıplı olmayan mal sayıyormuş.

Gerçekten paramızla rezil oluyoruz sadece. Bakalım artık durum nasıl işleyecek. Dilerseniz iletişimde kalalım bilgi alışverişi sağlarız.

Zaten telefondaki şahısta aynen böyle diyordu. Hakkını hukukunu bilmezse gelen giden çarpar zaten adamı. İletişimde kalırız foruma ara ara giriyorum zaten bir pürüz çıkarsa organize oluruz.

Zaten telefondaki şahısta aynen böyle diyordu. Hakkını hukukunu bilmezse gelen giden çarpar zaten adamı. İletişimde kalırız foruma ara ara giriyorum zaten bir pürüz çıkarsa organize oluruz.
Hocam iade talebimin kabul edildiğine dair mail aldım. Umarım sizinki de kabul edilir. Sevindim açıkçası kabul edildiğine.

Hocam iade talebimin kabul edildiğine dair mail aldım. Umarım sizinki de kabul edilir. Sevindim açıkçası kabul edildiğine.
Benim ürün daha yola çıkmamış sanırım kargoda bekliyor. Sizin adınızda sevindim.
Monitörün 1 den fazla kabahatlari vardı yoksa estetik anlamında ve kağıt üzerinde güzel bir monitördü.

Edit az önce baktım kargo yola çıkmış. Tahminimce P.tesi ellerinde olur. Sonucu yazarım.

Son düzenleme:
Büyük ihtimal kabul edilir.

Son düzenleme:
Büyük ihtimal kabul edilir.
Hocam ondan kaygılanmıyorum da firmalar neden sorunsuz ürün göndermiyor onu anlamıyorum. Yani bir şeyi biraz indirimli die bundan sonra hep şüphe ilemi yaklaşalım illa. Asus gibi dev bir firmada adına tuf dediği bir seride bu tür sorunlar çıkıyorsa artık bu tür firmaların pekte bir önemi yok benim için.
İade kabul edildi hocam.
Ayrıca iade için iade faturasını 3 gün içinde gönderin die ayrı bir mailde gelmiş bu nedir bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…