Güncelleme:
Bu sabah İncehesap'ı aradım durum hakkında bilgi almak için. Üründe sorun bulunamadığı için tarafıma yollanacakmış tekrar. Müşteri temsilcisine diyorum ki, ''ÜRÜN ZATEN SİZDE, NEDEN BANA TEKRAR YOLLUYORSUNUZ?'', aldığım cevap şu oldu, ''YAPABİLECEĞİMİZ BİR ŞEY YOK, DİSTRÜBÜTÖR KARAR VERİYOR BUNA.'' Akıllarınca, bana ürünü tekrar yollayıp, 14 günlük cayma hakkı süremi hiç edecekler. Karşınızda çocuk mu var sizin? Telefonu kapatıp, şikayetvar.com'a şikayetimi ilettim. Daha sonra tekrar müşteri hizmetlerini arayıp durum hakkında konuştum. Başka bir müşteri temsilcisi; ''ÜRÜN SİZE GERİ GÖNDERİLMEYECEK, BEN KAYDINIZI OLUŞTURDUM, İADE ETMEK İSTEDİĞİNİZİ BİLDİRDİM.'' dedi.
Yani, bu 2 müşteri temsilcisi arasındaki fark nedir? Yetki, üslup farkı nedir? Neden ilk temsilci bu çözümü bulamıyorken, ikincisi bulabiliyor. Son yaptığımız konuşmada da müşteri temsilcisi bana; ''ÜRÜN SİZE GERİ YOLLANIRSA, 14 GÜNLÜK CAYMA HAKKI SÜRENİZİN GEÇTİĞİNİ SÖYLEYEBİLİRLER SİZE.'' dedi. Bakın ben demedim, müşteri temsilcisi söylüyor bunu. Ben de; ''BU KONUŞMAYI, OLUR DA ÜRÜN BANA GERİ GÖNDERİLİRSE, KANIT OLARAK SUNARIM.'' dedim. Şikayetimde de belirttiğim gibi aynen, ben, ürünü yollayıp, 14 günlük cayma hakkı süresini hiç edip, ya boşver kullanalım monitörü dedirtebileceğiniz bir adam değilim. Gerekirse avukatım olan babama devrederim sizi, çekilirim aradan.
Bir gelişme olursa, buradan güncelleme yapacağım tekrar.
NOT: Bu konu, aynı şey başınıza geldiğinde ne yapmanız, ne yapmamanız, nelere dikkat etmeniz gerektiğini görmeniz için açılmıştır.