İncehesap Murat abi GF sistem alınır mı?

Technopat kuralları gereği yanlış bilgide ısrar olmadığım sürece istediğim her konunun altına fikir belirtebilirim. Burada şu an sizin yaptığınız ise konu dışı gereksiz mesaj oluyor. Vücut geliştirdiğim nereden çıktı ayrıca?

Aklınız yok fikriniz var millete salça olmaktan başka yaptığınız bir şey yok yemin ediyorum. Adam düzgün düzgün açıklama yapıyor yok sen şöyle yap yok oradan devam bilmemne.
Burası önünüze gelene "komik" yorumlar yapabileceğiniz bir forum değil. Lütfen yaptığınız yorumlara dikkat edin.

Sisteme gelecek olursak alınır bir tarafı yok, her zaman söylüyorum gene de söyleyeceğim sistem sıfır ekran kartı 2. el olacak şekilde sistemi toplarsanız RX 6800 XT Ryzen 5 7500Fli sistemi 32 GB RAM 1TB Renegade'li şekilde 29-30 bin bandına alırsınız.

Tam olarak bunu söylüyorum. Forum nedir onu bilmiyorlar. Ben zaten yanlışım varsa düzeltilir rapor edilir moderatörler uyarı veriyor. Toplum olarak şu kafadan çıkalım hocam artık. Tam olarak bundan bahsediyorum. Uygun bir dille yanlışımı düzeltirsiniz anlarım. Zaten burada öneri diye bir şey var istediğimi öneririm. 4060 8 GB model alınmaz derim. 4070 alsın derim. CS2 de verdiğim örnekte açıklamadığım için hatalıyım evet siz açıkladınız.

Dayı çok komiksin 4060 sırf 8 GB diye kötülüyorsunuz 4060 gayet iyi bir kart günümüz tüm oyunlarını rahatlıkla açar 4060 açmazsa GTA'yı vay halimize evi arabayı satıp gta 6 için sistem toplayacağız herhalde.
Ve bu konuya gelicek olursak 4060 iyi bir kart değil, hele hele sıfır da hiç değil. 2. elde o bütçelerde 6800 xt - 3080 alınıyor. Ne bu 4060 güzellemesinin nedeni onu anlayamadım.

Maksimum bütçesi 18-19 bin lira olan birine de 4060 alınmaz mı diyeceksin? Ayrıca CS2'de alınan FPS'in ekran kartından gelmediğini bile bilmiyorsun. Birinde 7800x3D birinde 13400F var sen diyorsun 4070, 4060'dan 200 FPS fazla alıyor.

Ayrıca burada maximum bütçe daha da çıkamam diye 18*19 bin bir şey belirtilmemiş. Siz asıl konu sahibinin bu bütçe olduğunu asılsızca belirtmişsiniz. Konu sahibi bu sistem alınır mı? Demiş. Şu kadar bütçem var dememiş.

Ve bu konuya gelicek olursak 4060 iyi bir kart değil, hele hele sıfır da hiç değil. 2. elde o bütçelerde 6800 xt - 3080 alınıyor. Ne bu 4060 güzellemesinin nedeni onu anlayamadım.
Fiyatına göre iyi bir kart 4060 sistemler günümüzde F/P bir sistem olduğu için bazı şeylerden feragat etmesi gerekiyor bu konudada GB konusunda olmuş beğenmezsen almayabilirsin basit.

Hiç güleceğim yoktu. 4060 ve 4070 arasında hangi oyunda 200 FPS var acaba? FPS oyunları diyecekseniz onlar işlemci kullanıyor. :D

@ahmetefekly bütçeniz nedir?

30bin civarı.

Bir de şöyle bir sistem topladım. Not defterinde mevcut hepsi.

Ayrıca şu da var AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda

Şunu da belirteyim benim şu anki sistemim i5 7500 GTX 750 Ti 12 GB RAM var. Değiştirsem mi diye düşündüm o yüzden açtım konuyu. Bir de merak ettiğim şu i7 12700KF ve R5 7500F arasında ne fark var. Hani ileri yönlü olması açısından i7 daha iyi değil mi heleki bir de 12. nesil. Bunu da pek bilmediğimden soruyorum.

Dosya Ekleri

• ANAKART httpswww.n11.comurunbiostar.txt
    1,5 KB · Görüntüleme: 10
30bin civarı.

Bir de şöyle bir sistem topladım. Not defterinde mevcut hepsi.

Ayrıca şu da var AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda

Şunu da belirteyim benim şu anki sistemim i5 7500 GTX 750 Ti 12 GB RAM var. Değiştirsem mi diye düşündüm o yüzden açtım konuyu. Bir de merak ettiğim şu i7 12700KF ve R5 7500F arasında ne fark var. Hani ileri yönlü olması açısından i7 daha iyi değil mi heleki bir de 12. nesil. Bunu da pek bilmediğimden soruyorum.
Hazır sistem iyi fakat kendi topladığınız sistem kaç lira bilmiyorum ama bazı kötü yanları var. 12700KF ve 7500F güç olarak evet 12700KF daha iyi fakat ileride işlemci değiştireceğiniz zaman İntel'de eski sokette kalmış olacaksınız. Anakart da değişmeniz gerekecek. 7500F alırsanız AM5 soketi bir süre daha gidecek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne kadar sorunlu bir kitle bu donanımcılar. Çok enteresan.

Sistem şu: Murat Abi GF | Intel i7 12700KF | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Bu sistemi özelleştirdim bu hale getirdim sizce mantıklı mı? Valorant ETS 2 CS2 vs oynuyorum ayrıca peşin fiyatına 3 taksit olması da güzel bence. Siz ne dersiniz?

Eki Görüntüle 2428323

Hocam o sistemi alacağınıza aynı paraya bu sistem çok daha mantıklı olur. Biraz daha araştırırsanız eminim ki bu sistemden daha F/P Sistem bulmak zor olmayacaktır.

Fazlasıyla pahalı ve alınmaz. 7500F ve B580 ikilili güzel hazır sistemler var ortalama 25-32K arası.
Bakabilirsiniz sitelerden.

Hocam o sistemi alacağınıza aynı paraya bu sistem çok daha mantıklı olur. Biraz daha araştırırsanız eminim ki bu sistemden daha F/P Sistem bulmak zor olmayacaktır.
Bu sisteme bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı