Technopat kuralları gereği yanlış bilgide ısrar olmadığım sürece istediğim her konunun altına fikir belirtebilirim. Burada şu an sizin yaptığınız ise konu dışı gereksiz mesaj oluyor. Vücut geliştirdiğim nereden çıktı ayrıca?
Tam olarak bunu söylüyorum. Forum nedir onu bilmiyorlar. Ben zaten yanlışım varsa düzeltilir rapor edilir moderatörler uyarı veriyor. Toplum olarak şu kafadan çıkalım hocam artık. Tam olarak bundan bahsediyorum. Uygun bir dille yanlışımı düzeltirsiniz anlarım. Zaten burada öneri diye bir şey var istediğimi öneririm. 4060 8 GB model alınmaz derim. 4070 alsın derim. CS2 de verdiğim örnekte açıklamadığım için hatalıyım evet siz açıkladınız.
Aklınız yok fikriniz var millete salça olmaktan başka yaptığınız bir şey yok yemin ediyorum. Adam düzgün düzgün açıklama yapıyor yok sen şöyle yap yok oradan devam bilmemne.
Burası önünüze gelene "komik" yorumlar yapabileceğiniz bir forum değil. Lütfen yaptığınız yorumlara dikkat edin.
Sisteme gelecek olursak alınır bir tarafı yok, her zaman söylüyorum gene de söyleyeceğim sistem sıfır ekran kartı 2. el olacak şekilde sistemi toplarsanız RX 6800 XT Ryzen 5 7500Fli sistemi 32 GB RAM 1TB Renegade'li şekilde 29-30 bin bandına alırsınız.
Tam olarak bunu söylüyorum. Forum nedir onu bilmiyorlar. Ben zaten yanlışım varsa düzeltilir rapor edilir moderatörler uyarı veriyor. Toplum olarak şu kafadan çıkalım hocam artık. Tam olarak bundan bahsediyorum. Uygun bir dille yanlışımı düzeltirsiniz anlarım. Zaten burada öneri diye bir şey var istediğimi öneririm. 4060 8 GB model alınmaz derim. 4070 alsın derim. CS2 de verdiğim örnekte açıklamadığım için hatalıyım evet siz açıkladınız.