İncehesap onay verir mi?

kula000

Megapat
Merhaba arkadaşlar istediğim ASUS klavye bu gece indirime girmiş. Arkadaşımın haberiyle aceleyle sipariş vermek istedim. Ödeme yöntemi ekranında garanti payı seçtım. Uygulamada onaylarken kazara aceleyle sayfayı kapattım. Fakat banka ödemeyi onaylamış görünüyor. İncehesap'ta o siparişim sayfa kapatıldığı için yarım kalmış görünüyor. Mail attım dekont ile birlikte. Sizce onaylanır mı sipariş?

Merhaba arkadaşlar istediğim ASUS klavye bu gece indirime girmiş. Arkadaşımın haberiyle aceleyle sipariş vermek istedim. Ödeme yöntemi ekranında garanti payı seçtım. Uygulamada onaylarken kazara aceleyle sayfayı kapattım. Fakat banka ödemeyi onaylamış görünüyor. İncehesap'ta o siparişim sayfa kapatıldığı için yarım kalmış görünüyor. Mail attım dekont ile birlikte. Sizce onaylanır mı sipariş?

Onaylarlar diye düşünüyorum. Çünkü 3 ay elimde duran açılmamış SSD vardı deneyim dedim taktım fakat arzalı çıktı SSD. Direk para iadesi almışlardı.

Umarım onaylanır beyağı ucuza geliyor istediğim klavye. Arızalı ürünlerde kullansanız dahi para iadesi olabiliyor WattMan sorunlu RX 6600 kartı Hepsiburada 4 ay sonra kullandığım halde para iadesi yapmıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı