PSU ne kadar götürür idareten alıyorum seneye RTX 40 alacağım kaç yıl götürür bu.
O parayı hak etmeyen sistem. Alma. Atılan 13100F-6650xt sistemi Kioxia SSD seçerek al.
PSU ne kadar götürür idareten alıyorum seneye RTX 40 alacağım kaç yıl götürür bu.
Var ama sistem alınmaz.
![]()
Sinerji Starlight Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6650XT [Oyun Bilgisyarı]
Sinerji Starlight Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6650XT [Oyun Bilgisyarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kumar gibi değil. Sorunlar bir tek 500 ve 400 serisinde vardı.AMD ekran kartı almak istemiyorum ya da intel ARC ama max 15500 tl sistem önerileriniz varsa atabilirsiniz AMD ekran kartları fp ama kumar gibi
Arkasaşımda 6600 var wattman hatasını alıyomuş haftada 1 2 kerwKumar gibi değil. Sorunlar bir tek 500 ve 400 serisinde vardı.
Çok pahalıya alıyorsunuz. Atılan RX 6650 XT 'li sistemi tercih etmeniz daha mantıklı.PSU ne kadar götürür idareten alıyorum seneye rtx 40 alıcam kaç yıl götürür bu
Çok pahalıya alıyorsunuz. Atılan RX 6650 XT'li sistemi tercih etmeniz daha mantıklı.
ne kadar götürür bu sistem düzenli bakımdaBuradaki sistemi alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.