İncehesap RTX 2060 sistemde PSU var mı?

Bakımlı kullanımda ne kadar götürür
ve potansiyel sorunlar ne olur
Düzenli bakımla sizi üzmez. Ancak PSU'su pek kaliteli değil. Herhangi bir elekteik gidip gelmesinde bile bilgisayar çöp olabilir. Eğer aciliyeti yoksa indirimli sistem beklemenizi ya da arkadaşların da önerdiği 6650XT'li sistemi almanızı öneririm.

Ayrıyeten oyun oynayacağınızı tahmin edersek sistem ileriye dönük olmaz. Elden çıkartanda da zorluk yaşarsınız. RTX 30 serisi bir kart indiirmini bekleyebilirsiniz. AMD kart almak istemiyorsanız.

Düzenli bakımla sizi üzmez. Ancak PSU'su pek kaliteli değil. Herhangi bir elekteik gidip gelmesinde bile bilgisayar çöp olabilir. Eğer aciliyeti yoksa indirimli sistem beklemenizi ya da arkadaşların da önerdiği 6650XT'li sistemi almanızı öneririm.

Ayrıyeten oyun oynayacağınızı tahmin edersek sistem ileriye dönük olmaz. Elden çıkartanda da zorluk yaşarsınız. RTX 30 serisi bir kart indiirmini bekleyebilirsiniz. AMD kart almak istemiyorsanız.
Arkadaşların attığı rx 6650xt wattman sorunu yaşanır mı, AMD gpularda yaşandığını biliyorum da

Arkadaşların attığı rx 6650xt wattman sorunu yaşanır mı, AMD gpularda yaşandığını biliyorum da
Sorunları %100 çözdüler diyemem ancak AMD kartlarda RX 50 serisinden sonra Wattman hatası yaşayanlarla pek karşılaştığımı söyleyemem. Bu yüzden dolayı da yerinizde olsam daha giçsüz bir karta aynı parayı ödemektense riske atardım.

Sorunları %100 çözdüler diyemem ancak AMD kartlarda RX 50 serisinden sonra WattMan hatası yaşayanlarla pek karşılaştığımı söyleyemem. Bu yüzden dolayı da yerinizde olsam daha giçsüz bir karta aynı parayı ödemektense riske atardım.

Peki teşekkürler son bir sorum olacak, Türkiye'de AMD'nin kendi servisleri bulunuyor mu garantisinin gitmesini istemem bir sorun olursa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı