trustright
Decapat
Daha fazla
Değiştirmek zorundalar kanunen. Kendi keyif veya tercihlerine bakmıyor. Sorun yaratırlarsa ve durumun ilgili kanunlara uygun şekildeyse zorla THH ile değişimini sağlatabilirsin.Aradım stoklarında RX 580 olmadiklarini 2 kez soylediler
Aradım stoklarında RX 580 olmadiklarini 2 kez soyledi
Bir miktar daha para verip kart yukselteceklerini zannetmiyorum bu onların ayibidir bir de öyle bir şey olacağını zannetmiyorum
Hocam bence 19K ya alınan bir sistemi 28.500 TL'lik bir sistemle değiştireceklerini zannetmiyorum çünkü şu an ince hesapta en ucuz sistem 28.500 TL yani o kadar büyük bir zarar edeceklerini düşünmüyorum bir de iade veya daha fazla para verip daha yüksek bir kart alın dese kartı tamir edin diyebiliyor muyum
Kendi stoklarındaki bir üstü kartı satın almak için tabii ki o tutarda iade de talep edebilirsin, ancak kanunen bunu uygulama zorunlulukları nakit olarak değil ücretsiz değişim olarak var yani kabul etmeyebilirler.
Eğer ekran kartın kesin bir şekilde arızalı ise elinde daha üzerini ücretsiz alabilmen için bir fırsat mevcut, tamir ettirmeye çalışmak yerine bunu avantaja çevirerek bir üzeri ile değiştirmen senin için daha faydalı olur.
Ayrıca burada satıcı kısmı önemli. Hangi satıcıdan aldıysan sadece o satıcıya karşı değişim işlemleri uygulanır. Satıcın İncehesap değilse platformda satılan diğer ürünlerle işin yok.
Son düzenleme: