İncehesap ve pişmanlık

Hocam o kasadan çok istiyordum alamadım.. Bidaki haftaya inşallah güzel bi kasa gelirde alırız PSU'lu
 
Al işte. Bir tane daha geldi. Çöp kardeşim çöp. Corsair, kingston, gskill vb markalar dururken bana birde yurt dışında çok kullanan var demen komedi resmen. Allah aşkına siz nerde yaşıyorsunuz.
Çöp olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Sadece ben demiyorum iyi diye. Kullanan kişiler memnun. Yabancı forumlarda gezip görebilirsiniz. Apacer, Hynix gibi OEM sistemlerde bile kullanılıyor.
Ülkemizde yaygın olmaması o markayı kötü yapmaz.
 
Al işte. Bir tane daha geldi. Çöp kardeşim çöp. Corsair, kingston, gskill vb markalar dururken bana birde yurt dışında çok kullanan var demen komedi resmen. Allah aşkına siz nerde yaşıyorsunuz.
Hocam iyi veya kötü marka hakkında bir bilgim yok fakat ''çöp'' tabirini kullandığınız için yazdığınız eleştiriyi kaale alamıyorum. İyi veya kötü demenizi anlarımda çöp nedir ya. Ortada bi emek var bir ürün var genelde sıkıntı çıkarır veya çıkarmaz o tabir çok yanlış
Şu ana kadar ayıplı ürünlerin hepsinin parasını söke söke geri aldım ( iade almayan firmalar için). Tüketici hakem heyetine başvurunca halloluyor her şey. Uğraşmaktan asla da çekinmem zevk alırım. O yüzden indirimden bozuk ürün alıp kazıklandım diyenler uğraşmak istemediğinden öyle diyorlar
 
Foruma az önce giriş yaptım. Apacher firmasını bilirim ama köken veya kuruluş tarihi olarak pek araştırmadım (Köklü firma olduğu kanısındayım).

Bellek bazında, zarlara göre konuşabiliriz ama standartın altına olacağını kimse söyleyemez (Ne konuda kötü veya iyi detaylıca konuşmak gerek).
Sonradan gördüğünüz veya birden piyasada fırlayan firmalar, çok köklü firmalardır. (Sebep olarak yurtdışında ün yapmış, TR'ye yeni girmiş diyebiliriz. Fikrim bu yönde. Örnekler: TeamGroup, Geil, Apacher, ASrock, Mushkin, Patriot VB. köklü firmalardır).
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…