İncehesap Ventus Gold alınır mı?

Hocam sen ne diyorsun 8 GB'lı 2060 sistem hakkında hangisini alayım? Bir de uygun fiyatlı monitör tavsiyesi varsa onu da alırım.

165 Hz monitör ama Hepsiburada yanlış yazmış. IPS olması da ayrı bir güzel çünkü bu fiyata TN panel satıyorlar. Bütçen yetiyorsa alabilirsin.

165 Hz monitör ama Hepsiburada yanlış yazmış. IPS olması da ayrı bir güzel çünkü bu fiyata TN panel satıyorlar. Bütçen yetiyorsa alabilirsin.
Yetmiyor valla şimdilik 60-75 hz 1ms monitör 22 inch o civarlara yöneleceğim uygun yollu daha sonra değiştirmek umuduyla şuan bütçemi aşıyor.

Arkadaşlar şu sistemde değişiklikler yapsak nasıl olur? Eğer olur derseniz arkadaşa önerelim.
İşlemci: R5 3500.
Anakart: B450 S2H.
Ekran kartı: Galax 2060.
Güç kaynağı: High Power 700W 80+
Toplam: 6187 TL.

Bu sistem DA forumda çok öneriliyor bu değişiklikleri yaparsanız almanızı tavsiye ederim.

12 ay taksite 900 tl koyuyorlar :D Kendileriyle saygı çerçevesinde vedalaştım
@BerkayZ87 alamıyorum bir türlü. inchesapta i510400f 1200 tl ye düşmüş. Öyle bir sistem kurulabilir mi ? Hala bir sistem kuramadım alamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı