Webtekno Gold alınır mı?

• Konuyu başlatan Silinen üye 210679
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 3.253
400küsür tl civarındaydı sanırım sizin yazmış olduğunuz M2 SSD samsung evo 860 250GB 319TL itopya da belki biraz daha ucuza da bulabilirsiniz bence bilinen markaları kullanın daha sonra sıkıntı yaşamazsınız.
Hocam hazır sistem olduğu için o ssd'yi istediğim gibi değiştiremiyorum yoksa hiç ssd almayıp eski laptoptaki Crucial MX500 275 GB'yi takabilirim. Tabi ona yine o boyutlarda ssd almam gerekecek.

Bak yazmışken aklıma geldi, 190 lira düşüp eşşek 120 gb alırım, tasarruf ettiğim 190 lirayla 240 gb bir ssd alırım laptoba takarım. Elime de 120 gb eşşek kalır :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hazır sistem olduğu için o ssd'yi istediğim gibi değiştiremiyorum yoksa hiç ssd almayıp eski laptoptaki Crucial MX500 275 GB'yi takabilirim. Tabi ona yine o boyutlarda ssd almam gerekecek.

Bak yazmışken aklıma geldi, 190 lira düşüp eşşek 120 gb alırım, tasarruf ettiğim 190 lirayla 240 gb bir ssd alırım laptoba takarım. Elime de 120 gb eşşek kalır :D

Evet b450 yapılabiliyor öyle yapayım en iyisi.
Al gitsin ya eşşekten memnun olanlar var 😂 belki sana da denk gelir temizinden bir tane.

X370 anakartlar 3. nesil Ryzen işlemcileri desteklemiyor. Anakartı B450 yapmanızı tavsiye ederim bios güncellemesi ile kullanabilirsin.
Hocam şöyle bir konu var

Screenshot_20190725-205218.png

Tam 5331 TL yaptı. Stok olmadığından Ryzen 3600 yerine 2600X koydum. Lütfen stoğu bekleyip Ryzen 5 3600 şeklinde alın. Farklı yerlerden toplayabilirseniz 5000 TL yapabilirim fiyatı. 240 GB SSD yetmez diyorsanız çıkarıp HDD takabilirsiniz.

Hocam şöyle bir konu var
Recep baltaş ve Ali güngör linkteki videoda belirtmektedir. Sıkıntı olabileceği için risk almaya olmadığını anlatıyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar şu anda Webtekno Gold 16'ya sıcak bakmaya başladım. 480 gb toshiba ssd, 1tb hdd, corsair spec delta, asus b450, ryzen 5 3600, 1660ti 5000 tl'den az fiyata geliyor. Ya da işlemci olarak 2600 alırım, 4 sene sonra yeni donanım alırken işlemci-anakart-ekr.k üçlüsünü değiştiririm, 2600 alırsam 4500 tl'ye geliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı