İncehesap'dan RX 570 alınır mı?

Badronn

Femtopat
Şu an 1100 TL sanırım 1000 TL gibi muazzam bir fiyat sunacaklar. Lakin bilgisi olan arkadaşlar ben şu an köydeyim ödemeyi yapsam lakin 20 gün sonra bana evime kargolama şansları var mı? Yani 20 gün depolarında stoklarında kalsa çünkü test edemem iade hakkımda yanar kargo gelmiyor köye.

-Vallahi verdik siparişi bakalım. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam almazdım. Wattman hataları var. Gene de hayırlı olsun.
Eskiden sizinle aynı yorumu yaptığım için özellikle "fanboy" kesimden linç yiyordum resmen. WattMan ve siyah ekran hataları ile baya uğraşmış birisi olarak ekran kartı önerilerine genelde uzaktan bakıyorum artık. :) Konu sahibi almış bize de hayırlı olsun demek düşer. İnşallah sıkıntı yaşamadan kullanırsanız.

Şu an 1100 TL sanırım 1000 TL gibi muazzam bir fiyat sunacaklar. Lakin bilgisi olan arkadaşlar ben şu an köydeyim ödemeyi yapsam lakin 20 gün sonra bana evime kargolama şansları var mı? Yani 20 gün depolarında stoklarında kalsa çünkü test edemem iade hakkımda yanar kargo gelmiyor köye.

-Vallahi verdik siparişi bakalım. :D.

Yazılımsal problem yaşamazsanız günümüz için bile canavar denebilecek bir kart.
Hayirli olsun.

Eskiden sizinle aynı yorumu yaptığım için özellikle "fanboy" kesimden linç yiyordum resmen. WattMan ve siyah ekran hataları ile baya uğraşmış birisi olarak ekran kartı önerilerine genelde uzaktan bakıyorum artık. :) Konu sahibi almış bize de hayırlı olsun demek düşer. İnşallah sıkıntı yaşamadan kullanırsanız.
Yazılımsal problem yaşamazsanız günümüz için bile canavar denebilecek bir kart.
Hayirli olsun.
Sözde aldım şuan teklifimi kabul ederlerse yoksa alamayacağım 20 gün opsiyonlarlarsa ne mutlu bana teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı