İncehesap'ın dalga geçer gibi gönderdiği mesaj!

elpadre

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, İncehesap üzeriden 12.08.2022 tarihinde Gaming gecesi adlı kampanyadan sipariş ettiğim ASUS TUF Gaming VG24vqr 23.6 165Hz monitör için az önce üzerime kayıtlı olan hattıma bir mesaj geldi ve mesajda belirtilen durum şöyle:

Screenshot_20220815_163855_com.google.android.apps.messaging.jpg

ASUS TUF Gaming VG24vqr 23.6 165Hz siparişim kampanya ile 3154 TL'ye mâl oldu ve bugün aldığım mesaj ile resmen dengem şaştı!
İncehesap'ın göndermiş olduğu mesaj resimde belirtildiği gibi "ürün tedarikçi firma tarafından temin edilememektedir. Dilerseniz muadil ürün olarak Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6' 165HZ'i gönderelim veya iptal edelim." birebir aynı dedikleri ürünün PIVOT özelliği, hoparlörü bulunmuyor. Ayrıca güç tüketimi daha yüksek ve parlaklığı 250cd/㎡ ararlarında 100cd/㎡ fark var.

Ürün 30 stok ile Gaming gecesi kampanyası ile satışa sunuldu ve 23 stok mevcutken satın aldım. Madem tedarik edilemiyor neden bu kadar miktarda stok sunuldu ve dalga geçer gibi muadil olarak belirttikleri ürün muadil değil?

Bu konuyu açmamın sebebi benimle bu durumu yaşayan ve yaşamaktan korkan insanlar içindir. Düşüncelerinizi paylaşmanızı isterim değerli forumdaşlar.

Tüketici hakem heyetine başvur senin adına faturada oluşturmuşlardır muhtemelen o faturayı da at güzelcene açıkla durumu sana muadil olarak üst versiyon monitör vermeleri lazım bende İtopya'da yaşadım aynı sorunu M22 soğutucu yoktu muadil ürün istediğimde 46 dolarlık fark istediler THH'ye başvurdum M22 yerine Kraken 120'yi verdiler.

İnternet alışverişi sonuç olarak sistemimiz arızalandı vs vs gibi bahanelerle sadece ödediğiniz miktarı iade edeceklerdir. Maalesef böyle şeyler hoş olmasa da yaşanıyor.

İnternet alışverişi sonuç olarak sistemimiz arızalandı vs. gibi bahanelerle sadece ödediğiniz miktarı iade edeceklerdir. Maalesef böyle şeyler hoş olmasa da yaşanıyor.

Aslında öyle bir şey yok benim arkadaşım karacadan 2000 liralık ürünü 560 liraya aldı faturada oluşturmuş sistem ve ürünü otomatik iptal ettiler fiyatı yanlış girilmiş diye sonra THH'ye başvurdu sonuç lehine çıktı ürünü komple ücretsiz verdiler sonra.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı