İncehesap'ta Dev İndirim V3

Dostum hala i5'li bir sistem istiyorsan İtopyada hem 1660 Ti hem i5 9400F'de indirimler var.
Saol hocam büyük ihtimal siparişini vericem bunun ama keşke 1000 liraya ryzen 7 2700x satın alabilseydim neyse hayırlısı sizce haftaya böyle bir indirim olurmu incehesapta beklememe değer mi ?

Saol hocam büyük ihtimal siparişini vericem bunun ama keşke 1000 liraya ryzen 7 2700x satın alabilseydim neyse hayırlısı sizce haftaya böyle bir indirim olurmu incehesapta beklememe değer mi ?
Dostum birdaha aynı şeyler olmaz gibi ama hiç belli olmaz yani biraz şans işi

Ne gibi? Açıklar mısınız?
FSP bilindik bir marka değil, kullanan arkadaşlar da söylüyor zaten ani voltaj değişimleri gibi şeyler. Elektrik kesildiğinde sıkıntı oluyor benzeri bu arada bu son dediğime şahit oldum. Ama herkese kötü gelecek diye sana da kötü gelecek diye bir şey yok. Abim bu PSU kullanıyor 15 senedir hala daha çalışıyor, eğer şanslıysan güzel bir şekilde kullanırsın ki inşALlah öyle olur

2700X 999 TL, Asus tuf x570 gaming plus 1199 TL, Zotac RTX 2060 2199 TL bu üçlü kaçırılmamalı gibi geliyor bana. Ayrıca Sapphire RX5700XT Nitro+ 3099 TL. Bunun da kaçırılmaması gerek.
Akşam sadece 3 dakika geç kalmam ve RX5700 nitro+ stoğu tükenmesi :*)

Güç kaynağı fabrikası olan 2 marka var bu arada biri FSP diğeri ise Silverstone.
FSP bile bilindik değilse vay halimize.
İlginç doğrusu arkadaş açıklamış zaten ama ilk defa fsp için böyle bir yorum gördüm. Bende modelin bir problemi var sandım.

FSP kasaları kaliteli oluyor. Güç kaynağından sorun olacağını sanmam.

Bir daha ki sefere düşünmeden sipariş vereceğim güzel indirim olursa. Millet aç gibi saldırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…