İncehesap'taki dolandırıcılık

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın güzel tercih. Şu piyasada fiyatı uygun RX 580'ler olmuş 3000 bin.
Sağolun hocam ekran kartımda sadece DVI-D çıkışı olmasından bir türlü monitör alamamıştım çok büyük yükseltme olmadı ama işe başlayana kadar götürür beni.
Hayırlı olsun şimdiden. Allah bize de para nasip etsinde bir dahakine bizde bir şeyler alalım :D
İnşallah sağoun.

Selam arkadaşlar; biliyorsunuzdur İncehesap'ta cuma geceleri Gaming gecesi var. Ama yaptıkları hataya bakın bu bildiğin dolandırıcılık. Daha saat 22:00 gelmeden ürünler satışa çıkmadan tükendi yazıyor.
Selam arkadaşlar; biliyorsunuzdur İncehesap'ta cuma geceleri Gaming gecesi var. Ama yaptıkları hataya bakın bu bildiğin dolandırıcılık. Daha saat 22:00 gelmeden ürünler satışa çıkmadan tükendi yazıyor.
normaldir hep yaptıkları şeylerden biri uzun yıllar alışveriş yaptım ama sonradan fark ettim incehesap sözüne ve ticaretine güven olmayan bir firma uzak durun ürün arızalandı yada en ufak desteğe ihtiyacınız olduğunda gerçek yüzlerini görüyorsunuz denemesi bedava diyeceğim ama bedava değil ama tecrübe olsun diye ufak bir ürün alın sipariş aşamasında iptal edin yada destek isteyin bakalım neler oluyor daha kötüsü siz bu ürünü aldıktan 1 ay yada 1 sene sonra yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünün başınıza neler gelecek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı