İncehesap'tan alınan RX 5500 XT'nin sorunlu gelmesi

Farklı oyunlarda farklı zaman dilimlerinde hata çıkarıyor. Mesela benim keşfettiğim Vulkan ile açtığın zaman Vulkan olan oyunlarda hiçbir problem yaşamıyorsun.

Evet, WattMan default settings hatasi da var. Benim anlamadıgım bazi insanlar sorunsuz kullanırken bazilari kafayi yiyor. Neden anlamadım vallahi.

Bende de var ama sadece bildirim bana zarari yok. Ani elektrik kesintisi sonrasi bildirim geliyor sadece baskada gelmiyor.
Sendeki Power nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de var ama sadece bildirim bana zarari yok. Ani elektrik kesintisi sonrasi bildirim geliyor sadece baskada gelmiyor.
Sendeki Power nedir?

Bende de sadece bildirim yani sadece bildirim mi bilmiyorumda sadece çubukta gördüm. Kasayla geldi PSU bakmadım Game Power'dır herhalde o da.

Herkes sorunun yazılımsal olduğunu sanıyor çünkü. Donanım tarafında da bir sorun var, tek sorun yazılım değil.

Günahı sizin boyununuza değil, T.C ticaret bakanlığı'nın yayınladığı maddeye göre 14 gün içerisinde cayma hakkınız var. Çok kibar ve yardımcı dediğiniz müşteri hizmetleri sizi kibarlıkla kandırıp iade etmemenizi sağlamaya çalışıyor. Neden belirtmeksizin iade edebiliyorsunuz kabul etmeme gibi bir hakları yok aksi takdirde tüketici hakem heyetine başvurunuz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_11.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 24
Herkes sorunun yazılımsal olduğunu sanıyor çünkü. Donanım tarafında da bir sorun var, tek sorun yazılım değil.

Yani iade istemiyle gönderirsem parami geri alabilir miyim? 1660S'ye geçmek için sabirsizlanıyorum ne yalan söyleyeyim.

WattMan yazilimsal bir şey hata degil aslinda AMD'nin bir yazilimi kart kendini guvene aliyor. Ani kesinti veya fazla voltaj geldi zaman korumaya alip ayarlari sifirliyor bu da PC'ye olumsuz yansiyor. Bence Power'lik bir sikinti bu baska PC'de deneme sansin var mi karti?

İade kuralları içinde özelleştirilmiş sistemler diyor ve satın alırken anakartı değiştirdiğim için demiştim sorun çözülmezse diye. Ekran kartının siyah ekran vs. sorunlarını videoya alıyorum ne olur ne olmaz diye.

Yani iade istemiyle gönderirsem parami geri alabilir miyim? 1660S'ye geçmek için sabirsizlanıyorum ne yalan söyleyeyim.
Bu arada sorunun büyük ihtimalle güç kaynağını değiştirdiğinde düzelecek. Güç kesilmeleri sebebiyle Powerboost marka kasa kontrolü yaptım. 650 Watt yazan PSU'nun 12 V çıkışı 250 Watt idi. 650 W güç kaynağında minimum 12 V çıkışının 580-600 Watt olması gerekiyor. Gerisini sen düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…