İncehesap'tan alınan RX 5500 XT'nin sorunlu gelmesi

Bende bu ekran kartının 8 GB olan versiyonu var ilk kurulumu eski Windows 10 sürümü ile yapmıştım. Çok uğraştım ancak ekran kartı driverini kuramadım. Baştan Windows'un yeni sürümüyle format attım chipset sonrası AMD yazılımını yükledim ve hiçbir sorun yaşamadım.

Yarın sabah erkenden kartı söküp iadeye göndereceğim ama önceden müşteri hizmetleriyle konuşup iade istediğimi iyice belirtmek ve bu yönde mail atayım diyorum. Ayrica video TDR failiure ve bu ekranın donup ardından siyah ekran vermesi driverlar değiştikçe ekran kartında bir sorun var diye düşündürttü bana. WattMan hatasi da cabasi. Daha 1 saat olmadan da ceza aldım hayirli olsun :) . Sizin başka bir öneriniz var mı?
Müşteri hizmetleriyle konuştum derdimi anlattim, 15 20 dakika sonra bana dönüp teknik servisle konuştuğunu, ekran kartinda kronik bir donanimsal sorun olduğunu düşündüklerini söylediler, bütün kasayi da kargoya vermemi inceleyeceklerini belirttiler. Sürecin devamini da yazacağim benzer durumu yaşayabilecek arkadaşlar için. Şu ana kadar İncehesap müşteri hizmetleri çok güzel yardımcı oluyor. Bakalim göreceğiz devamini.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı