- Makaleler
- 2
Farklı oyunlarda farklı zaman dilimlerinde hata çıkarıyor. Mesela benim keşfettiğim Vulkan ile açtığın zaman Vulkan olan oyunlarda hiçbir problem yaşamıyorsun.
Evet, WattMan default settings hatasi da var. Benim anlamadıgım bazi insanlar sorunsuz kullanırken bazilari kafayi yiyor. Neden anlamadım vallahi.
Bende de var ama sadece bildirim bana zarari yok. Ani elektrik kesintisi sonrasi bildirim geliyor sadece baskada gelmiyor.
Sendeki Power nedir?
Herkes sorunun yazılımsal olduğunu sanıyor çünkü. Donanım tarafında da bir sorun var, tek sorun yazılım değil.Evet, WattMan default settings hatasi da var. Benim anlamadıgım bazi insanlar sorunsuz kullanırken bazilari kafayi yiyor. Neden anlamadım vallahi.
Hahaha evet, vallahi tartiştik ondan olabilirdeğişmem lazım onu da bilemiyorum nasıl bir işe girdiğimi.
Kasayi iade etmek istediğimi belirttim ama çok uzun sürer ve olumsuz cevaplanabilme ihtimali var dedi İncehesap'taki konuştugum arkadaş. Ama çok kibar ve yardımcı bir müşteri hizmetleri var. Dediğim gibi benden daha çok donanimla iç içe olan bir arkadaşin önerisini dinledim araştirmadan günahi benim boynuma bir daha yapmam.
Benim de umudum o yönde ama donanımsal değil yazılımsal bir sorun oldugu için para iadesi alacaklar mı diye sizlere danısmak istedim açıkcası. Ayrıca nasıl bir yol izlemeliyim ne demeliyim müşeteri hizmetlerine? Aynı şeyleri yaşayan varsa diye.
Herkes sorunun yazılımsal olduğunu sanıyor çünkü. Donanım tarafında da bir sorun var, tek sorun yazılım değil.
Günahı sizin boyununuza değil, T.C ticaret bakanlığı'nın yayınladığı maddeye göre 14 gün içerisinde cayma hakkınız var. Çok kibar ve yardımcı dediğiniz müşteri hizmetleri sizi kibarlıkla kandırıp iade etmemenizi sağlamaya çalışıyor. Neden belirtmeksizin iade edebiliyorsunuz kabul etmeme gibi bir hakları yok aksi takdirde tüketici hakem heyetine başvurunuz.
![]()
Bu arada sorunun büyük ihtimalle güç kaynağını değiştirdiğinde düzelecek. Güç kesilmeleri sebebiyle Powerboost marka kasa kontrolü yaptım. 650 Watt yazan PSU'nun 12 V çıkışı 250 Watt idi. 650 W güç kaynağında minimum 12 V çıkışının 580-600 Watt olması gerekiyor. Gerisini sen düşün.Yani iade istemiyle gönderirsem parami geri alabilir miyim? 1660S'ye geçmek için sabirsizlanıyorum ne yalan söyleyeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.