İncehesap'tan alınan RX 5500 XT'nin sorunlu gelmesi

Hocam siyah ekran verdiğinde tekrar açmanın tek yolu Power tusunu kullanmak ondan veriyor olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
@176476
Dostum PSU ile alakası yok. Benim PSU EVGA Supernova G2. RX 580 kullanıyorum ve birkaç oyunda belli zaman dilimlerinde ekran kararıyor. PC yi tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum.

Hocam yorucu oyunlarda sorun yokken çerez oyunlarda sorun yaşıyorum ayrıca tam ekranı kapayım pencereli moda geçince çözülüyor bazen, driver değişince hata değiştiğini de unutmayalım. Bu açıdan bakınca ekran kartı sorunluymuş gibi hissediyorum. Ama masaüstünde crash verince ya da Windows açılırken donunca da siz haklı olabilirmişsiniz gibi hissediyorum ne yalan söyleyeyim patladım şu an.

@lavolpe irl
Dostum internette araştırırsan AMD ekran kartlarına sahip birçok kullanıcı dert yanıyor. Ayrıca bu sorun hala çözülebilmiş değil AMD tarafından.

Aynen o yüzden iade alıp NVIDIA tarafına geçmek istiyorum bu durumda zaten. Kafayi yiyeceğim asgari ücret kadar para verip daha adam akıllı kullanamadım kartı.

Ha sadece kart mi aldin sen. Oyleyse yolla gitsin bende komple kasayla aldin sandim.

Yok hocam oyle olsa konu bile açmam ki. Hazir sistem aldım böyle bir durum yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…