WattMan yazilimsal bir şey hata degil aslinda AMD'nin bir yazilimi kart kendini guvene aliyor. Ani kesinti veya fazla voltaj geldi zaman korumaya alip ayarlari sifirliyor bu da PC'ye olumsuz yansiyor. Bence Power'lik bir sikinti bu baska PC'de deneme sansin var mi karti.
@176476
Dostum PSU ile alakası yok. Benim PSU EVGA Supernova G2. RX 580 kullanıyorum ve birkaç oyunda belli zaman dilimlerinde ekran kararıyor. PC yi tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum.
Bu arada sorunun büyük ihtimalle güç kaynağını değiştirdiğinde düzelecek. Güç kesilmeleri sebebiyle Power Boost marka kasa kontrolü yaptım. 650 Watt yazan PSU'nun 12 v çıkışı 250 Watt idi. 650W güç kaynağında minimum 12 v çıkışının 580-600 Watt olması gerekiyor. Gerisini sen düşün.
Hocam yorucu oyunlarda sorun yokken çerez oyunlarda sorun yaşıyorum ayrıca tam ekranı kapayım pencereli moda geçince çözülüyor bazen, driver değişince hata değiştiğini de unutmayalım. Bu açıdan bakınca ekran kartı sorunluymuş gibi hissediyorum. Ama masaüstünde crash verince ya da Windows açılırken donunca da siz haklı olabilirmişsiniz gibi hissediyorum ne yalan söyleyeyim patladım şu an.
@lavolpe irl
Dostum internette araştırırsan AMD ekran kartlarına sahip birçok kullanıcı dert yanıyor. Ayrıca bu sorun hala çözülebilmiş değil AMD tarafından.
@lavolpe irl
Dostum internette araştırırsan AMD ekran kartlarına sahip birçok kullanıcı dert yanıyor. Ayrıca bu sorun hala çözülebilmiş değil AMD tarafından.
Aynen o yüzden iade alıp NVIDIA tarafına geçmek istiyorum bu durumda zaten. Kafayi yiyeceğim asgari ücret kadar para verip daha adam akıllı kullanamadım kartı.