İncehesap'tan mı Vatan Bilgisayar'dan mı sistem alınmalı?

Arkadaşlar kasa alacaktım. İncehesaba baktım ve şöyle bir kasa buldum.
Eagle Force I i5 10400F RTX 3060 12GB DDR4 16GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı (Marvel's Guardians of the Galaxy Hediye!) - incehesap.com
Ben bunu İncehesap'tan almayı düşünüyordum ama babam bir şey bozulursa garantiye almazlar, fiziki bir mağazadan alalım dedi. Biz de gidip Vatan'a baktık. Adama 3 sistem gösterdi ve en iyi bu sistem dedi. Ama bu kasanın SSD markası ve RAM markası Türkiye'de yok garantiye girmez büyük ihtimal dedi. Sonra adam kendi topladı ve şu seçeneği gösterdi.

Eki Görüntüle 1183311

Ayrıca adam ekran kartına indirim yapacakmış 1.500-2000 TL mi ne en az indirim yapacaklarmış, bir de Xbox kolu hediye edecekler miş. Sizce alınır mı?
Bir de babamın dediği gibi İncehesap'ta garanti sorunu yaşar mıyım?
İncehesabın güvenilir olduğuna dair birkaç madde söyler misiniz?

Düşünmeye bile gerek yok Vatan'dan almak bildiğin dolandırıcılık arada nereden baksan 5000 TL fark var tabii ki İncehesap'dan al ama bu sistem daha iyi bunu alabilirsin.

Çok pahalı Vatan'daki ince hesaptakini al bir de konudan alakasız ama 6600XT daha iyi:

Zaten 3 sistem gösterdim dedim ya bu da aralarındaydı. Ayrıca 6600XT hata veriyormuş galiba. Zaten RTX3060'lı sistem daha çok tercih edilmiş.
Düşünmeye bile gerek yok Vatan'dan almak bildiğin dolandırıcılık arada nereden baksan 5000 TL fark var tabii ki İncehesap'dan al ama bu sistem daha iyi bunu alabilirsin.

Zaten 3 sistem gösterdim dedim ya bu da aralarındaydı. Adam RTX 3060'lı sisteme daha iyi dedi. Ayrıca 6600XT hata veriyormuş galiba. Zaten RTX3060'lı sistem daha çok tercih edilmiş.

Zaten 3 sistem gösterdim dedim ya bu da aralarındaydı. Ayrıca 6600XT hata veriyormuş galiba. Zaten RTX3060'lı sistem daha çok tercih edilmiş.

Zaten 3 sistem gösterdim dedim ya bu da aralarındaydı. Adam RTX 3060'lı sisteme daha iyi dedi. Ayrıca 6600XT hata veriyormuş galiba. Zaten RTX3060'lı sistem daha çok tercih edilmiş.

Hocam 6600XT daha iyi bir kart aynı karttan @kino hocamda da var o hata verme durumu olmaz en sorunsuz modellerinden biridir AMD'nin.

O zaman 3060'lı sistemi alacaksan PSU sunu değiştirip al Gamepower önermem kendisi C4'den daha tehlikelidir.

O zaman 3060'lı sistemi alacaksan PSU sunu değiştirip al Gamepower önermem kendisi C4'den daha tehlikelidir.

Öyle yapacağım zaten. SSD ve RAM markası hakkında bir bilginiz var mı?
Hocam 6600XT daha iyi bir kart aynı karttan @kino hocamda da var o hata verme durumu olmaz en sorunsuz modellerinden biridir AMD'nin.

AMD'nin çoğu ekran kartında varmış bu sorun. Ayrıca RTX 3060 neden daha pahalı anlamış değilim. Ayrıca RTX 3060'lı sistem daha çok tercih edilmiş. İnsanlar niye daha iyi bir sistem almak varken kötü sistem alsın.

Öyle yapacağım zaten. SSD ve RAM markası hakkında bir bilginiz var mı?

AMD'nin çoğu ekran kartında varmış bu sorun. Ayrıca RTX 3060 neden daha pahalı anlamış değilim. Ayrıca RTX 3060'lı sistem daha çok tercih edilmiş. İnsanlar niye daha iyi bir sistem almak varken kötü sistem alsın.

RAM'lar iyi değiştirmenize gerek yok ama 250 GB SSD size yeter mi bilmem kendinize göre bir M.2 SSD alabilirsiniz.

Kasayı alırken birkaç değişiklik yapmayı düşünüyorum.
Aslında ben İncehesap'ta garanti sorunu yaşar mıyım diye açmıştım bu konuyu biraz.

Yaşamazsın hatta parçaların bozulacağını dahi sanmıyorum zaten her şey kutulu ve garanti belgeli olarak gelecek sorun olduğu zaman incehesaba değil üretici firmaya gideceğiz zaten yani gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı