Kardeşim naçizane tavsiyem bu firmaya hiç bulaşma. Bir sorun olduğunda hazır sistemlerde asla iade kabul etmiyorlar. Benim örneğimde olduğu gibi. Teknik servisleri desen format atıp yolluyor. Test yaptıklarında sorun olduğunu kendileri kabul ettikleri halde, tek yaptıkları format atmak. Durumun vehametini sen düşün. Şimdi mahkeme süreciyle uğraşacağım 5 6 ay kadar. İster oradan al ister başka yerden ama parçaları tek tek alıp kendin toplamanı tavsiye ederim. Ben şansıma güveniyorum bir sorun olmaz diyorsan oradan al
ama bir sorunla karşılaşırsan da uğraşacağını bil. Sorun SSD'den mi bilmiyoruz. Sadece bir varsayım.
Aynı sorunum devam ediyor. Yardımcı olabilecek var mıdır acaba?
2K monitör ve Samsung M.2 SSD ile denedim ancak hala masaüstünde takılma ve donmalar, oyunlarda ise FPS düşmesi oluyor. CS, LoL vb oyunlarda her 1 dk da bir FPS düşmesi oluyor ve MSI Afterburner programı ile baktığımda frametime(kare süresi) grafiğinde yükselme ve kare üretme süresinde anlık olarak değişiklik oluyor. PUBG, Metro Exodus, Assassin's Creed gibi daha yüksek gereksinimli oyunlarda daha fazla oluyor ve grafikte belli oluyor. Ayrıca MSI Afterburner ile baktığımda %1 ve %0, 1 değerleri 5'lere kadar düşüyor. Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?