İncehesap'tan sipariş edilen sistem geldiğinde hiç açılmıyordu

Ff007

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam.
1 Mayıs'ta İncehesap'tan hazır tavsiye sistem aldım. Ancak PC ilk geldiğinde hiç açılmıyor VGA CPU ışıkları yanıyordu, gönderin bakalım dediler gönderdim ramlarınız bozukmuş değiştirdik dediler. PC geldi 2 gün kullandım PSU'su patladı yine gönderin bakalım dediler dün 30 Mayıs'ta 3. kez PC'yi teslim aldım kargodan açtım SSD takılmamış halde geldi, taktım açtım PC'yi yine VGA CPU ışığı yanıyor yine açılmıyor bilgisayar. Üstelik fanlarımı dahi bağlamamışlar PSU değişikliği sonrası. Gerçekten aşırı şekilde pişman oldum aldıgıma 1 aylık süreçte PC'yi kullandıgım gün sayısı 2 geri kalan zamanda sürekli serviste kargoda geçti.

İade etmek istiyorum ama kişiye özel toplandıgı için iade kabul etmiyoruz deniyor. Bu durumla alakalı ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_2205.png
    IMG_2205.png
    245,2 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Herkese selam.
1 Mayıs'ta İncehesap'tan hazır tavsiye sistem aldım. Ancak PC ilk geldiğinde hiç açılmıyor VGA CPU ışıkları yanıyordu, gönderin bakalım dediler gönderdim ramlarınız bozukmuş değiştirdik dediler. PC geldi 2 gün kullandım PSU'su patladı yine gönderin bakalım dediler dün 30 Mayıs'ta 3. kez PC'yi teslim aldım kargodan açtım SSD takılmamış halde geldi, taktım açtım PC'yi yine VGA CPU ışığı yanıyor yine açılmıyor bilgisayar. Üstelik fanlarımı dahi bağlamamışlar PSU değişikliği sonrası. Gerçekten aşırı şekilde pişman oldum aldıgıma 1 aylık süreçte PC'yi kullandıgım gün sayısı 2 geri kalan zamanda sürekli serviste kargoda geçti.

Bu durumla alakalı ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Cidden ugrasmayan bilmeyen kişiler topluyor sistemleri ne kablolama ne de baska bir şey var istersen durumu izah edip bir daha gonder servise olmadı güzel bir bilgisayarcıya gotur senin yanında iken toplasın sistemi.

Cidden ugrasmayan bilmeyen kişiler topluyor sistemleri ne kablolama ne de baska bir şey var istersen durumu izah edip bir daha gonder servise olmadı güzel bir bilgisayarcıya gotur senin yanında iken toplasın sistemi.
Hocam sorun toplamada değil gibi yüksek ihitimal bir parçasında arıza var yine ki cidden bıktım

Hocam sorun toplamada değil gibi yüksek ihitimal bir parçasında arıza var yine.

Dedigim gibi sorunu son kez izah edin olmazsa tanıdıgınız veya işini güzel yapan birine gidin atıyorum derki bu parça arızalı der sen ince hesaba yazarsın olmadı direk parçalar 2 yıl garantilidir zaten markanın kendi garantisine yollarsın.

Dedigim gibi sorunu son kez izah edin olmazsa tanıdıgınız veya işini güzel yapan birine gidin atıyorum derki bu parça arızalı der sen ince hesaba yazarsın olmadı direk parçalar 2 yıl garantilidir zaten markanın kendi garantisine yollarsındeğiş
Hocam sorun 2 yıl garanti olması değil. Alalı 1 ay oldu 2 kez servise gitti bununla 3 olacak taktıkları parçaların sıfır oldugunu hiç sanmıyorum pc şu ana kadar 5 kez istanbul - antalya gelgiti yaptı bu gidiş gelişiyle 7 olcak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı