Eğitim hayatı başarılı olmayan biri KPSS'den iyi not alabilir mi?

kNecht

Hectopat
Eğitim hayatım boyunca derslerine çalışan ve iyi notlar alabilen bir öğrenci olmadım. 2 yıllık ön lisans mezunuyum KPSS'ye girmek istiyorum ama KPSS sınavlarında ne sorulur ne sorulmaz bilmiyorum. 1 sene çalışsam KPSS'den 70 ve üstü not alabilir miyim? Zorluk derecesi nedir?

Düzenli çalışırsanız alırsınız hocam keza KPSS ye herkes lisede bilgi küpü olmuş bir biçimde girmiyor temel bazda sorular var.

Eğitim hayatım boyunca derslerine çalışan ve iyi notlar alabilen bir öğrenci olmadım. 2 yıllık ön lisans mezunuyum KPSS'ye girmek istiyorum ama KPSS sınavlarında ne sorulur ne sorulmaz bilmiyorum. 1 sene çalışsam KPSS'den 70 ve üstü not alabilir miyim? Zorluk derecesi nedir?
Disiplin ve azimle herşeyi başarabilirsin 3 yıl üst üste yks girip matematiği leş olup başaramayıp berberde çalışan sonra bir yılını ders çalışmaya verip matematik hocası olan adam tanıyorum disiplinli bir çalışma ile herşeyi yapabilirsin.

Sınava zerre çalışmayıp hiçbir bilgim yokken 67 aldım hocam. Okuma yazma yeteneğiniz varsa 65'i geçersiniz zaten. 1 sene düzenli bir çalışma ile türkçe + matematik bile iyi notlar getirir size. Üstüne tarihe falan da baksanız tamamdır zaten.

Yolunuz açık olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı