Benden daha önce sevgilisi olmuş olabilir, beni ilgilendirmez.Hocam ikinci el telefon mu alıyorsunuz temiz aramıyorum ne?
Benden daha önce sevgilisi olmuş olabilir, beni ilgilendirmez.Hocam ikinci el telefon mu alıyorsunuz temiz aramıyorum ne?
İki kız yurdu önünde Volta at, doluşurlar. Boy büyük etken. Okulda duydum. Bende 3 cm olan kız diyor ki diğer kız arkadaşına: boyu 1.80'den aşağı olan selam bile verme.
Parası çoksa ben de koşarım.La bizim okulda 130kg çocuk var parası var diye peşinde sayısız kız dolaşıyor.
La bizim okulda 130kg çocuk var parası var diye peşinde sayısız kız dolaşıyor.
Anadolu ırklarının çirkin olduğuna dair, daha ziyade Anadolu fenotiplerinin ne olduğuna dair net bilgi yok. Anatolid dediğimiz şey modern orta Anadolu toplumundan alınmış, Hitit, Lidya, Frig vesaire değil.Evet, diyemem. Orta Doğu ve İslam gibi kültürlerin etkisi. Anadolu ırklarının çoğunun çirkin olduğu gerçeği de var. Güzel doğanlar çok şanslı.
Hangi okul hocam?![]()
incel: İstem dışı bekar/bakir/sekssiz. kadınlar tarafından ciddiye alınmayan ve bunun sorumlusunu kadınlar olarak gören erkeklerin alt kültürü.
Bu aralar gündem oldu "istemsiz bekarlar" konusu, o yüzden sormak istedim.
istemli bekarım, hiçbir cinsiyetler birliktelik yaşamayı düşünmüyorum şu an.ciddi düşünenler arasın.
Antik değil modern toplumları kastettim zaten.Anadolu ırklarının çirkin olduğuna dair, daha ziyade Anadolu fenotiplerinin ne olduğuna dair net bilgi yok. Anatolid dediğimiz şey modern orta Anadolu toplumundan alınmış, Hitit, Lidya, Frig vesaire değil.
Ha o zaman Anatolid için konuşuyorsunuz, evet haklısınız. Ben Pontid olduğum için benlik bir sorun yok.Antik değil modern toplumları kastettim zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.