Razer Gigantus V2 vs QcK+

• Konuyu başlatan ayz10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 105

ayz10

Centipat
Daha fazla  
Bu fiyat bandında mousepad arıyorum. Normalde QcK+ düşünecektim ama Gigantus V2, Amazon'da diğer sitelerin aksine daha ucuz. Normalde 1100 liralardan başlayan mousepad Amazon'da 680 lira.
Sizce nasıldır bu Gigantus, yüzeyi nasıldır, uzun süre yıpranmadan kullanılır mı?
Genel amaç FPS oyunları. Düşük DPI ve sens için uygun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyat bandında mousepad arıyorum. Normalde QcK+ düşünecektim ama Gigantus V2, Amazon'da diğer sitelerin aksine daha ucuz. Normalde 1100 liralardan başlayan mousepad Amazon'da 680 lira.
Sizce nasıldır bu Gigantus, yüzeyi nasıldır, uzun süre yıpranmadan kullanılır mı?
Genel amaç FPS oyunları. Düşük DPI ve sens için uygun mudur?

Razer padler hiç uzun ömürlü olmuyor.

Bütçe artarsa

Razer padler hiç uzun ömürlü olmuyor.

Bütçe artarsa

Hocam daha çok bu 47x42 gibi olan boyutları düşünüyorum large yani. Litepad bakmıştım aslında hocam ama onun da stoğu yok. Spirit of aim de aklıma geldi ama değer mi ve gerek var mı bilemedim. Peki bu bütçede başka önerileriniz var mı 1000 TL altı olacak şekilde? Eğer çok seçenek yoksa ve gerçekten değecekse spirit of aim alabilirim. Onda da hybrid ve speed yüzeyler var hocam hangisini önerirsiniz?

Hocam daha çok bu 47x42 gibi olan boyutları düşünüyorum large yani. Litepad bakmıştım aslında hocam ama onun da stoğu yok. Spirit of aim de aklıma geldi ama değer mi ve gerek var mı bilemedim. Peki bu bütçede başka önerileriniz var mı 1000 TL altı olacak şekilde? Eğer çok seçenek yoksa ve gerçekten değecekse spirit of aim alabilirim. Onda da hybrid ve Speed yüzeyler var hocam hangisini önerirsiniz?

Ne istediğinize bağlı. Ben hybrid kullandım, hızı yeterli gelmişti. Yanlış hatırlamıyorsam @Michael_Kaiser hocam da Speed olarak üstün bir hybrid olduğunu söylemişti. Eğer paranız varsa bence kısılmaması gereken bir ekipman. Mouselara uçuk rakamlar verip kaymasını sağlayan yüzeyde ucuza kaçmak garip geliyor.

Ne istediğinize bağlı. Ben hybrid kullandım, hızı yeterli gelmişti. Yanlış hatırlamıyorsam @Michael_Kaiser hocam da Speed olarak üstün bir hybrid olduğunu söylemişti. Eğer paranız varsa bence kısılmaması gereken bir ekipman. Mouselara uçuk rakamlar verip kaymasını sağlayan yüzeyde ucuza kaçmak garip geliyor.
Ne tarz istersiniz kontrol mü hibrit mi speed mi?

Tabanı masayı tutmuyor onun dışında güzel speed bir pad. İlk defa bu durumlara giriyorsanız hibrit alın derim SOA hibrit biraz daha kontrol bir pad JD450 alabilirsiniz bütçenizde.
Evet hocam ikinci mousepadim olacak ilk kez böyle bir arayışa giriyorum o yüzden ben de hibrit tercih etmeyi düşündüm. JD450'ye baktım hocam mantıklı gibi. Peki yüzey olarak nasıldır ve ne kadar götürür yaklaşık olarak?

Evet hocam ikinci mousepadim olacak ilk kez böyle bir arayışa giriyorum o yüzden ben de hibrit tercih etmeyi düşündüm. JD450'ye baktım hocam mantıklı gibi. Peki yüzey olarak nasıldır ve ne kadar götürür yaklaşık olarak?
Hibrit bir yüzeye sahip en kötü 1-1.5 yıl götürür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı