İnceleme Nasıl Yapılmalı

İncelemeleri izle kafanda şekillenir. Sunum tekniklerine dikkat et. Özellikleri nottan oku. Açık bir dil kullan. Çok fazla teknik terim kullanmanı tavsiye etmem. İncelemeyi izleyecek olan kesim profesyonel ise daha farklı bir plan izle. Konuşma metni hazırla. Nefesini iyi kullan. Başarılar dilerim.

Ben çok fazla incelemeden anlamam fakat inceleme videosu çok izlerim şahsen ürünün görselini sağını solunu en ince ayrıntısına kadar merak ederim. Gereksiz rakamlardan kaçın,ürünün diğerlerine göre avantajlarını söyle vb. kolay gelsin.

Not: İnceledikten sonra buraya link atarsan bizde izlemiş oluruz.Şimdiden başarılar.

Şimdi aklıma geldi video'da fazla detay verme genel olarak vereceğin detayları videonun açıklama kısmında bulabilirsiniz de ve oraya not düş.

Son düzenleme:
İzleyiciyi sıkmaması lazım. Bir video çektiğinde öncelikle açıp kendin izle. Sonra ''ben izleyici olsam bunu izler miyim ?'' diye değerlendir. Sıkıcı olmamaya ve akıcı bir şekilde anlatmaya çalış. Yani insan sıkılmasın bir de güzel render ve ses kalitesi olursa on numara beş yıldız olur.

Ses ve görüntü kalitesi çok önemli, benim için. İncelemede doğru ışık ve çekilen ortamın sessizliği de çok önemlidir. Arkadaşların da dediği gibi, not aldığın bilgileri sunman daha doğru olur, kafan karışmaz en azından. Birde heyecan yapma

1: Heyecan yapmamalısın.
2: Doğal olmalısın.
3: Gereksiz konular üzerinde fazla konuşmamalısın.
4: Gereksiz esprilerden kaçınmalısın.
5: Ürün hakkında açıklayıcı cümleler kurmalısın.
6: Ürünün artılarını, eksilerini, özelliklerini söylemelisin.

Bu maddeleri uyguladığın takdirde iyi bir inceleme yapacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…