[İnceleme] Ryzen 3200G APU sistem

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 77
  • Görüntüleme 12.222
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk testte ilk birkaç saniye açık olan uygulamaları kapattım hocam.

Eki Görüntüle 696876

Eki Görüntüle 696894
Teşekkürler. Yüzde 3'lük bir fark olmuş hocam yaklaşık. Tüm çekirdekleri rahatlıkla 4.1 Ghz yaparsınız aslında iyi bir soğutucuyla. Ben yapamıyorum çünkü SFF kasa kullanıyorum. Undervolt yaptım hatta. Tek çekirdekte kaç puan alıyorsunuz? Bu arada Cinebench testi yaparken fareye bile dokunmamak lazım, arkada çalışan uygulamalar falan farkettiriyor.

Detaylı incelemeniz için teşekkürler.
Çok teşekkürler arkadaşlar.

Evet hocam ben zaten ne ile karşılaşacağımı bildiğimden beklentim bu yöndeydi. Zaten ileride imkan olursa ekran kartı da takmak istiyorum.

Benim için aydınlatıcı oldu çünkü Ryzen APU'ları incelemek aklımın hep bir köşesindeydi.

Eline sağlık fikir vermesi açısından çok iyi oldu.

Yeniden merhabalar. Cihazı kendimce "Stealth" moduna aldım. 1.3V Undervolt ile 3.6 GHz'de cihaz aşırı serin ve sessiz. Prime95 testinde 57 derece üstünü görmedim. Ancak rekor Black Desert Online ile (hem GPU hem de CPU yükü sebebiyle) 62 derece olarak görüldü. Sistem genel olarak çok daha sessiz ve serin. Hatta Dota 2 falan oynarken 55 derece civarında dolanıyor ki fanlar tam devirde bile dönmüyor. GPU Overclock'ta ise ufak bir fark var. 1.15V sabit kalırken 1650 MHz'e çıkardık. Sistem boşta 25 dereceye kadar düşüyor.

Evet
B450m s2h anakart,
Ripjaws 3600mhz ram (3533mhz'de çalışıyor).

Edit: sırf bu paylaşım amacıyla üye oldum. Normalde üyeliksiz takipteydim ama baktım ki voltaj vererek çok ufak o.c. yapıyorsunuz ben de bu duruma inanamadım.

Şimdi SS alıp atacağım.
Bu arada benim sistem otomatik 2.5GB paylaşıyor apu için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…