Incel'ler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Anlamı: "Involuntary Celibate" Bu durumun suçunu kendinde aramak yerine kadınlarda arayan ve nihayetinde kadın düşmanına dönüşen tipler. Genelde Red Pill vb. saçmalıklardan etkilenirler. Red Pill saçmalığının yaptığı genellemelerin, zaten yüz yıl önce cinsiyet ayrıştırmadan yapılmışı var; "Deveye diken insana s. yaranır" demişler zaten geçmişte.
 
Kadınlarla olan başarısızlığını sadece kadınların yakışıklılığa önem verdiğine bağlaman çok komik :D ayrıca kırmızı hap sadece kadınlarla olan başarıda önemli bir şey değil hayatını düzenlemede gelişmede ve en üst seviyedeki erkekler grubu arasına girmek için gereken çabayı göstermende çok yardımcı olur. Ben kırmızı hapı keşfettiğimden beri hayatımda olumlu olarak çok şey değişti bir hedefim var ve o hedefe ulaşmak için en iyi çabamı gösteriyorum. Bu şekilde düşünerek de sadece kendine zarar veriyorsun, yakışıklı olmayışını ön plana koyup sadece kendinle bir savaşa girişmişsin. Bu savaştan kimse zarar almayacak sadece sen kendini incitiyorsun. Ben seni düzeltmek için bir şey yapamam çünkü insan sadece kendisi isterse değişebilir ve gelişebilir. Kısacası ne düşündüğün veya ne yaptığını iyi analiz et en iyi şekilde yorum yapmaya çalıştım tavsiyelerime uymak yerine bunlara da karşı çıkıp laf atacaksan diyecek bir şeyim yok senin bileceğin iş.

Bilmiyorum ya da ben beceremedim işte ama dikkat çekecek yanım olsaydı onlar bana gelecekti bana yürüyecekti bu da bir gerçek.
 

Geri
Yukarı