Evet yanlış bir terim kullanmışım, doğaüstü demek daha doğru düzeltiyorum.Yalnız hocam bütün dünyayı gösteren İblis. Buna mucize demezler sanırım Hristiyanlar'da, doğaüstü mü desek.
Evet yanlış bir terim kullanmışım, doğaüstü demek daha doğru düzeltiyorum.Yalnız hocam bütün dünyayı gösteren İblis. Buna mucize demezler sanırım Hristiyanlar'da, doğaüstü mü desek.
@chaturanga
Dostum bu şeye benziyor. Benim favorim kırmızı ferrari diyorum ama sen çıkıp yahu kırmızı BMW de var. Diyorsun.
Adamsın sen. İşte bu noktada insanlar beni delirtiyor. Tam tersini yapıyorlar. Direkt gerçeği bildiğini iddia ederek dayatıyorlar.Hakikat arayışı kutsaldır
Adamsın sen. İşte bu noktada insanlar beni delirtiyor. Tam tersini yapıyorlar. Direkt gerçeği bildiğini iddia ederek dayatıyorlar.
Amerika kıtasindakini nasıl görecekler?Mesajlara hakmadım konuya göre cevaplıyalım.
Gökkubbenin üstünde oturan Rab'dir,
Yeryüzünde yaşayanlarsa çekirge gibidir.
Gökleri perde gibi geren,
Oturmak için çadır gibi kuran o'dur.
Yeşeya 40:22
Gökleri yerli yerine koyarken enginin yüzü üzerinde yarımküreyi çiezerken.
özdeyişler 8:27
Burada küresellikten bahsediliyor, zaten kutsal kitap yaratılışta tanrının yarattığı gökkube'den de bahsediliyor, yaratılış tevratın içinde ama tevrat ve incil 2 farklı kitap değiller.
İsa ve Incil'e bakarsak o dönemde kaç şehir vardı? Dağ'a çıkıp kurulan şehirleri gayet rahat görürlerdi iblisle.
Beyni yanar öyle demeyeydin iyiydi.Amerika kıtasindakini nasıl görecekler?
Nerede hocam?
Nerede hocam?
Amerika kıtasindakini nasıl görecekler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.