İnciline bench press yaparken damar atması

lwex00

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi incline press hareketleri yaparken sol kolumdan ağırlığı tam kaldırırken itiş yaparken sol dirseğimde bir şey yerinden oynuyor ve rahatsiz ediyor. Bu problem normal bench presste veya omuz çalışırken olmuyor sadece incline hareketleri yaparken oluyor sebebi nedir veya çözümü var mıdır?

Selamlar arkadaşlar öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi incline press hareketleri yaparken sol kolumdan ağırlığı tam kaldırırken itiş yaparken sol dirseğimde bir şey yerinden oynuyor ve rahatsiz ediyor. Bu problem normal bench presste veya omuz çalışırken olmuyor sadece incline hareketleri yaparken oluyor sebebi nedir veya çözümü var mıdır?
Eklemi yanlış açıda çalıştırıyor olabilirsin, formu görmeden bir şey demek doğru olmaz.

Hoca geldi formuma baktı doğru yapıyorsun dedi onlada konuştu bir şey yok neden oldugunu bilemiyorum dedi.
Acıyor mu set esnasında veya setten sonra?

Hareket formunu ve idman sistemini görmem lazım, aksi takdirde net bir şey söyleyemem. Belki de triseps çalışırken dirseğini ekstra zorluyorsun ama bu sana incline presste ağrı olarak dönüyor...

Acıyor mu set esnasında veya setten sonra?

Hareket formunu ve idman sistemini görmem lazım, aksi takdirde net bir şey söyleyemem. Belki de triseps çalışırken dirseğini ekstra zorluyorsun ama bu sana incline presste ağrı olarak dönüyor.

Setten sonra ağrı acı veya set esnasinda ağrı veya acı olmuyor hiçbir şekilde dediğim durum sağ kolda olmuyor tek sol kolda formum her türlü doğru hocanın karşısında yaptım aynı hareketi farklı gün farklı hocanın karşısında da yaptım tendomda sorun yok dediler başka sebebini bilmiyorlar. Tam itiş yaparken damar mi artık bilmiyorum yerinden oynuyor rahatsiz edici bir durum oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı