Indiegala'dan kaç tane Steam key aldınız?

Hocam görevler çok zor ne yapmamız gerekiyor?
Güzel kardeşim senin yüzünden tekrar kanser oldum.

Tıkla ve Tıkla

Ağaç görevin'de sadece küçük ağaçlara odaklanın ve içinizden her vuruşu sayın 15'de kırılıyor 15 inci baltayı vurduğunuz'da tekrar vurmadan hemen en yakın küçük ağaca koşun.

Kaya görevin'de sadece bakır olanları kırın ve içinizden 7 ye kadar sayın 7'inci vuruş'da kaya kırılıyor 8'inci vuruşu boşa sallayıp zaman kaybetmeden hemen en yakın bakır kayaya koşun.
Hocam nasıl oynanılıyor bu oyun 2 kere oynadım key gelmedi.
Oyuna başladıktan sonra sağ üstte sana kaç tane öldürmen, sulaman, veya kırman gerektiğini belirtiyor.
Hocam oyun oynadım ama G.Giweaway kısmında bir şey çıkmadı. 220 Galasilver'im varmış. Sistemden bir şey anlamadım.
Kazanmanız gerekiyor hocam.

Tıkla ve Tıkla

Ağaç görevin'de sadece küçük ağaçlara odaklanın ve içinizden her vuruşu sayın 15'de kırılıyor 15 inci baltayı vurduğunuz'da tekrar vurmadan hemen en yakın küçük ağaca koşun.

Kaya görevin'de sadece bakır olanları kırın ve içinizden 7'ye kadar sayın 7'inci vuruş'da kaya kırılıyor 8'inci vuruşu boşa sallayıp zaman kaybetmeden hemen en yakın bakır kayaya koşun.

Oyuna başladıktan sonra sağ üstte sana kaç tane öldürmen, sulaman, veya kırman gerektiğini belirtiyor.

1629997901781.png

Son saniye 10 kez vurdum işliyor ama skor saymadı hocam buradan key geldiğine emin misiniz?

Tıkla ve Tıkla

Kaya görevin'de sadece bakır olanları kırın ve içinizden 7'ye kadar sayın 7'inci vuruş'da kaya kırılıyor 8'inci vuruşu boşa sallayıp zaman kaybetmeden hemen en yakın bakır kayaya koşun.

Kazanmanız gerekiyor hocam.

Hocam kazandım para falan geldi ama profilim de yok hala key.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı