İndirilmiş Oyunu Steam'e Ekleme

Makaleler
3
Daha önceden Steam!den aldığım ve oynayıp PC'den kaldırdığım oyunu bugün yeniden kurayım dedim ama sürekli oyunu baştan indirmek istiyor. Normalde önce biraz indirip durduruyorduk, sonra common klasörüne daha önceden indirilmiş oyunu atıp indirme işlemine devam diyorduk ve hızlı bir şekilde dosyaları kontrol ettikten sonra oyuna giriyordu. Lakin şuan ne yaptıysam fayda etmiyor sürekli sıfırdan indirmeye çalıyor. Nerde hata yapıyorum anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Programlar ve özelliklerden de kaldırsanız oyuna sağ tıklayıp sürücüden de silseniz baştan bütün oyunu yüklemek gerekiyor. Bir de oyunu tam kaldırmayıp üzerine 2-3 GB yükleyince kaldırma işleminin ne anlamı kalır ?

Bir de oyunu tam kaldırmayıp üzerine 2-3 GB yükleyince kaldırma işleminin ne anlamı kalır ?
Bu kısımda ne demek istedin anlayamadım doğrusu? Pc'deki depolama alanı SSD, dolayısıyla kullanmadığım oyunu siliyorum, silmekte doğru olan zaten. Silmeden önce indirilmiş oyun verilerini ilgili klasörden alıp yedek hdd depoluyorum. Sonra tekrar oynamak istediğimde eski yerine yapıştırıyorum. Normalde bu sistem, Origin'de gayet doğru, hatasız çalışıyorken steam sapıtıyor. Oyun orijinal, zaten kütüphanede duruyor, sadece veri doğrulaması gerekirken bilmem kaç gb dosyayı tekrardan çekmeye çalışıp durdu. Kardeşimde de aynı oyun vardı, ondan yedek yapıp alayım dedim, yedeklemeye geçmediği gibi onunda oyununu bozdu. Bir o bir ben o kadar gblık oyunu tekrar indirmek zorunda kaldık. Tek söyleyebilileceğim: "Canın cehenneme steam..."

Bu arada, bu sitede moderatörler kıldan tüyden, millete egolarını tatmin etmek için saçma sapan ceza vermeyi halen sürdürüyorlar anlaşılan. Kopyala /Yapıştır olayından ceza vermişler. Arkadaş, aynı konuyu farklı sitelere de paylaşıp mümkün mertebe hızlı bir şekilde çözmek istedim. Bir siteye yazdığım metni, tekrar albaştan buraya da mı yazacağım, bu ne saçmalıktır ya! Siz site yöneticileri olarak, kendinizi bakanlık sitesi mi zannediyorsunuz da bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum. Form dediğin, yardımlaşmanın ön planda olduğu, sosyal bir topluluktur. Yardımcı olmadığınız gibi köstek te olup duruyorsunuz. Önceden de acil bir pc sorunum olmuştu, yardım için forma yazdım. Beni nokta, virgülden sonra boşluk bırakmadığım için 1 hafta banladıydınız. :kızgın: Bu nasıl bir yönetim anlayışıdır anlayamıyorum, sizin gibi kasan, saçma sapan cezalar verip kullanıcıları siteden soğutan bir yönetim anlayışına rastlamadım. Şunu net bir şekilde belirtiyorum ki Ali ve Recep Beyin inceleme videoları ve makaleleri olmazsa beş para etmez bir site! Diline sahip çıkmak insanları bezdirmekle olmuyor malesef, bunun başka yolları da var. Bu yaptığınız, mahallede topu olan tek zengin çocuğun egolarını tatmin etmek için, topla oynatmak adına koyduğu saçma sapan, bencil kurallardan başka bir şey değildir. O kadar kalifiyeli bir moderatörseniz sitedeki uygulamaları, kuralları açık olarak kullanıcılara ankete, tartışmaya sunun. Bakalım millet ne düşünüyor...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı