- Makaleler
- 3
Daha önceden Steam!den aldığım ve oynayıp PC'den kaldırdığım oyunu bugün yeniden kurayım dedim ama sürekli oyunu baştan indirmek istiyor. Normalde önce biraz indirip durduruyorduk, sonra common klasörüne daha önceden indirilmiş oyunu atıp indirme işlemine devam diyorduk ve hızlı bir şekilde dosyaları kontrol ettikten sonra oyuna giriyordu. Lakin şuan ne yaptıysam fayda etmiyor sürekli sıfırdan indirmeye çalıyor. Nerde hata yapıyorum anlamadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nasıl bir yönetim anlayışıdır anlayamıyorum, sizin gibi kasan, saçma sapan cezalar verip kullanıcıları siteden soğutan bir yönetim anlayışına rastlamadım. Şunu net bir şekilde belirtiyorum ki Ali ve Recep Beyin inceleme videoları ve makaleleri olmazsa beş para etmez bir site! Diline sahip çıkmak insanları bezdirmekle olmuyor malesef, bunun başka yolları da var. Bu yaptığınız, mahallede topu olan tek zengin çocuğun egolarını tatmin etmek için, topla oynatmak adına koyduğu saçma sapan, bencil kurallardan başka bir şey değildir. O kadar kalifiyeli bir moderatörseniz sitedeki uygulamaları, kuralları açık olarak kullanıcılara ankete, tartışmaya sunun. Bakalım millet ne düşünüyo