Unity indirilmiyor

Teralmason_tr

Hectopat
Daha fazla  
Unity 2021.3.44F1 versiyonunu yüklüyorum şu an. Download kısmı bitti install kısmına geldi Editor Application kısmına geldi bayağıdır bekliyorum ama hiçbir şey olmuyor 0 of 10 completed diyor iptal etme seçeneği de yok geri dönülmez noktada olduğu için. Bir ara setup ile ilgili doğrulama mıydı o tarz bir şey çıktı %100 oldu kapandı bir daha da hiçbir şey olmadı ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende unity de çok fazla bu tarz sorunlar yaşamıştım. Unity diğer motorlara göre çok eski kalıyor bence. Unreal engine kullanmanı öneririm.

kullanmak isterdim de malum pc yetmiyor sorunu çözdüm bu arada çıkıp girdim yüklenmiş haldeydi şuan girmeye çalışıyom projeye 15 dakikadır

kullanmak isterdim de malum pc yetmiyor sorunu çözdüm bu arada çıkıp girdim yüklenmiş haldeydi şuan girmeye çalışıyom projeye 15 dakikadır
Eğer oyun tasarımcılığı ile ilgileniyorsan ortalama bir bilgisayar olmadan ilerlemen çok zor ve yavaş olacaktır.

ilgileniyorum da şuan öylesine kendimi geliştirmek için 10. sınıfım pc biraz zorluyor intel i3 4gb ram intel uhd graphics falan