İndirimde Rust vs GoW almak

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şimdiki indirimlerde Rust'ya da GoW almayı düşünüyorum bu indirimlerde ikisinden bir tanesini Black Fridayde diğerini almak istiyorum ama Steam kuru yükseleceği için Black Friday'e kadar sizce hangisine zam gelir? Şu an hangisini almalıyım?

Rust online oynanan bir oyundu diye hatırlıyorum. Ben senin yerinde olsam Rust alırım, God of War için de paylaşımlı hesap çeker ve oyunumu oynarım. İkisini de oynamış olursun.

Rust gereksiz pahalı.

Birçok eski oyun 100 TL bandında geziyor, yapacak bir şey yok da Rust'a peş peşe sürekli zam gelmişti diye hatırlıyorum bir ara.

Rust'un abartıldığının yarısı kadar iyi bir oyun olmadığını düşünmekle beraber geliştirici ekip muhtemelen hayatında hiç kod yazmamış, "gelin bir şeyler yapalım biz beraber" deyip bu işe girmişler gibi rezalet bir optimizasyon var oyunda. Oyunun yükleme ekranları bile çok rahat 30 dakika sürüyor, SSD ile 15 dakika belki.

Kesinlikle God of War alın, Rust o paraya değmez.

Oyunun yükleme ekranları bile çok rahat 30 dakika sürüyor

Ne? :D
1500'den fazla saatim var oyunda hiç öyle bir süre beklediğimi hatırlamıyorum. Maks. 10 dakika sürüyor. O da eğer full dolu olan serverlara girmeye çalışırsanız.
Ben senin yerinde olsam Rust alırım, God of War için de paylaşımlı hesap çeker ve oyunumu oynarım. İkisini de oynamış olursun.

Arkadaşa katılıyorum.

@İsa Kaan Güneş bana kalsa ikisini de paylaşımlı hesap çekerim de Rust Onlinesi için oynanıyordu diye hatırlıyorum. God of War'ın Onlinesi yok, 15-20 saat sürecek hikayeli oyuna da 329 TL bayılmak istemem ki bayılmadım da zaten. Kendim de paylaşımlı hesaptan oynamıştım :D Önemli olan güvenilir bir satıcı bulmak.

Rust'un abartıldığının yarısı kadar iyi bir oyun olmadığını düşünmekle beraber geliştirici ekip muhtemelen hayatında hiç kod yazmamış, "gelin bir şeyler yapalım biz beraber" deyip bu işe girmişler gibi rezalet bir optimizasyon var oyunda. Oyunun yükleme ekranları bile çok rahat 30 dakika sürüyor, SSD ile 15 dakika belki.

SSD'in ölmüş.

Rust Online oynanan bir oyundu diye hatırlıyorum. Ben senin yerinde olsam Rust alırım, God of War için de paylaşımlı hesap çeker ve oyunumu oynarım. İkisini de oynamış olursun.

Ne? :D
1500'den fazla saatim var oyunda hiç öyle bir süre beklediğimi hatırlamıyorum. Maksimum 10 dakika sürüyor. O da eğer Full dolu olan serverlara girmeye çalışırsanız.

Arkadaşa katılıyorum.

Arkadaşlar ikisini de kesin alacağım ama önemli olan Black Friday'e kdr hangisine kesin zam gelir önemli olan o zam gelecek oyunu alacağım diğerine zam gelmediği için Black Fridayde indirimde de onu alırım mantığı var şu an.

Ve Rust'ı büyük ihtimal tek oynayacağım onu da göz önünde bulundurun lütfen :)

Anlıyorum, kesin zam gözüyle bakıyorsan God of War daha çok öne çıkıyor. Rust bir ara peş peşe zamlanıyordu, tekrar zam gelip gelmeyeceğini bilemeyiz. Sony'nin yeni oyunu da 500 TL ile çıkışını yapmıştı en son, God of War gibi bir başyapıtın 329 TL'de kalması çok düşük bir ihtimal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00