İndirimde Rust vs GoW almak

SSD'in ölmüş.
SSD'mde teknik bir sıkıntı olduğunu düşünsem konu açardım, ama açmadım değil mi?

@İsa Kaan Güneş 10 dakika bayağı makul bir bekleme süresiymiş ya. Koskoca Red Dead Redemption 2'yi 1 dakika geçmeden açıyor yeni nesil sistemler sen gelmiş 10 dakika diyorsun şaka falansınız herhalde. Bırak 10 dakikayı 2 dakika bile bir oyunun yükleme ekranı için fazla uzun bir süre. Üstelik SSD standartları için sen gelmiş 10 dakikadan bahsedip oyunu savunmaya çalışıyorsun :D

Son düzenleme:
10 dakika bayağı makul bir bekleme süresiymiş ya. Koskoca Red Dead Redemption 2'yi 1 dakika geçmeden açıyor yeni nesil sistemler sen gelmiş 10 dakika diyorsun şaka falansınız herhalde. Bırak 10 dakikayı 2 dakika bile bir oyunun yükleme ekranı için fazla uzun bir süre. Üstelik SSD standartları için sen gelmiş 10 dakikadan bahsedip oyunu savunmaya çalışıyorsun :D

Sabırsız bir arkadaşa benziyorsun. Herkes senin gibi sabırsız değil örneğin ben. :) 10 dakika beklemeyi ne için yaptığın önemli dostum. Binlerce harita çeşidi binlerce yapı ve her saniye yeni yapı yapılan bir oyun. RDR 2 ile Rust'ı kıyaslamanda ne bileyim anlamsız. Biri başyapıt sayılacak bir açık dünya oyunu diğeri hayatta kalma. Neyse kal sağlıcakla. :)

SSD'mde teknik bir sıkıntı olduğunu düşünsem konu açardım, ama açmadım değil mi?

@İsa Kaan Güneş 10 dakika bayağı makul bir bekleme süresiymiş ya. Koskoca Red Dead Redemption 2'yi 1 dakika geçmeden açıyor yeni nesil sistemler sen gelmiş 10 dakika diyorsun şaka falansınız herhalde. Bırak 10 dakikayı 2 dakika bile bir oyunun yükleme ekranı için fazla uzun bir süre. Üstelik SSD standartları için sen gelmiş 10 dakikadan bahsedip oyunu savunmaya çalışıyorsun :D

Benim 6yılık HDD'im bile 5 dakikada
sunucuya giriyor.

Bende M.2 ile herhangi bir sunucuya 2-3 dakikada bağlanıyorum da boş ver be dostum. Kime neyi anlatacaksın ki. :)
Hala aynı yanlışı yapıyorsun, M.2 SSD ile 2-3 dakika süren yükleme süreleri normal değil (ki bir önceki mesajda 10dk diyordun her mesajında süre kısalıyor ilginç bir şekilde). Olayın sabırla falan da ilgisi yok, teknik detayları eleştirmeyi biliyorsan bu sürelerin fazla uzun olduğunu da bilirsin.

Tonlarca mühendis, geliştirici birleşip bu oyunların yükleme sürelerini minimuma indirmek için PlayStation 5'e özel SSD geliştiriyorlar ve sen yükleme ekranlarının uzun sürmesinin çok da önemli olmadığını söylüyorsun, ben buna sadece gülerim. Bırakın M.2 SSD'yi Harddisk ile bile bu yükleme süreleri normal değil siz ne konuştuğunuzun kendiniz farkında değilsiniz bence. İnsanlar bir garip yahu, bariz bir şekilde teknik sıkıntısı olan bir oyunu savunmaya çalışıyorlar bana :D

Tek sorun bu da değil, uzun süren yükleme ekranları rezalet optimizasyonun sadece bir parçası, hiç etkileyici grafiklere sahip olmamasına rağmen rezil performans göstermesi durumu da var. Ama kime neyi anlatıyorsun ki öyle değil mi :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00