İndirimden oyun önerisi

Oyunda madencilik yapıyorsunuz gene olarak, otomasyonlar falan da var.
Kovaya toprak doldurup üstüne su dolduruyorsunuz fırça yardımı ile arıtıp çıkan madenleri satıyorsunuz, ilerleyen zamanlarda eritebilirsiniz, mücevhere dönüştürebilirsiniz. Daha çok gelişim var oyunda ben de henüz bitirmiş değilim.
Baktım ama çok güzel durmadı gibi, zaten Subnautica ve Below Zero bitirmemişken biraz daha iyi bir görsel bekliyorum sanırım

Indirimde 30-40 lira civarı olması lazım. Rpg ve sıra tabanlı aradığın için alabileceğin en iyi oyun budur bence bu konuda.
Güzel duruyor DLC'ler alınır mı ztn ucuz geldi?

Indirimde 30-40 lira civarı olması lazım. Rpg ve sıra tabanlı aradığın için alabileceğin en iyi oyun budur bence bu konuda.

Enis bakmıştı sanırım Roguelike mıydı?

Baktım ama çok güzel durmadı gibi, zaten Subnautica ve Below Zero bitirmemişken biraz daha iyi bir görsel bekliyorum sanırım

Enis bakmıştı sanırım Roguelike mıydı?
Alınır. Kesinlikle değer.

Son düzenleme:
Duymuştum ne kadar ki?

Oynamış biri varsa LoL: Ruined king değer mi? Güzel duruyor.

Vallahi şimdi baktım ama bir şey anlamadım, spoiler olamadan hikayesinden bahseder misiniz?

Dünyada nükleer kıyamet sonrası Moskova'da insanlar artık metrolarda yaşamaya başlamış sizde artyom adlı bir karakteri oynayarak hikaye doğrultusunda ilerliyorsunuz. Başlayacaksanız Metro 2033'ten başlayın sırayla gidin, birbirleriyle bağlantılı oyunlar.

Dünyada nükleer kıyamet sonrası Moskova'da insanlar artık metrolarda yaşamaya başlamış sizde artyom adlı bir karakteri oynayarak hikaye doğrultusunda ilerliyorsunuz. Başlayacaksanız Metro 2033'ten başlayın sırayla gidin, birbirleriyle bağlantılı oyunlar.
Ben hiç hikayeli fps oynamadım ve nasıl çalıştığını bilmiyorum, nasıl save alıyoruz?

Witcher serisi oynanır mı?

Ben hiç hikayeli FPS oynamadım ve nasıl çalıştığını bilmiyorum, nasıl save alıyoruz?

Witcher serisi oynanır mı?

Oyun kendisi sık sık save alıyor otomatik olarak.

Witcher içinde türü seviyorsanız gayet güzel. Benim tavsiyem Kingdom Come: Deliverance'dan başlamanız yan görevlerle, gezmeyle, tozmayla beraber 130 saatte falan bitirmiştim ben.

City Car Driving, biraz eski bir oyun ama trafikte babanızın arabasının modunu bulup tatlı tatlı gazlamak zevkli. Arkaya da sevdiğin bir şey açarsın mis gibi takılırsın.

6 küsür ₺ olması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı