Steam İndirme hız sınırı çalışmıyor

İlginç. Bende mesajı attığımdan bu yana sorunsuz çalışıyor kardeşim. Limit koyduğum anda o hıza düşürüyor steam indirmesini, kaldırdığımda max hıza yükseltiyor. Bilemedim. Sendeki sorunun nedeni farklı demekki. Farklı nedenlerden de kaynaklanıyor öyleyse. Sen de çözüm yolunu bulursan lütfen beni de etiketleyerek paylaş olur mu?
Olmaz.

Arkadaşlar aynı sorunu yani Steam'de hız sınırlaması çalışmaması olayını ben de yaşadım ve çözümünü buldum. Resimdeki seçeneği çalıştırın ve Steam kendini kapatıp açacak. Sonra hesabınıza tekrar giriş yapın ve hız sınırlamasını tekrar deneyin. Kendim denedim ve şu an sorunsuz çalışıyor. Umarım sizin de sorununuz çözülür. Bir teşekkürü çok görmeyin. Ayrıca adminlerden ricam çözümü sabitlesinler ki birçok arkadaşın bu sorundan muzdarip olduğunu düşünmekteyim. Bu sayede onlar da bu şekilde çözüme kavuşmuş olurlar. Saygılarımla...☺️
@smcor @AFFETMEZ is Here @GrimDareDeviL @Elyesaas

Konuyu hortlatmış olacağım ancak keşke indirilen oyunun indirmesinin baştan başladığını söyleseydiniz. RDR 2 indiriyordum %67deydim. Ayrıca çalışmadı.

Arkadaşlar aynı sorunu yani steamde hız sınırlaması çalışmaması olayını ben de yaşadım ve çözümünü buldum. Resimdeki seçeneği çalıştırın ve steam kendini kapatıp açacak. Sonra hesabınıza tekrar giriş yapın ve hız sınırlamasını tekrar deneyin. Kendim denedim ve şuan sorunsuz çalışıyor. Umarım sizin de sorununuz çözülür. Bir teşekkürü çok görmeyin. Ayrıca adminlerden ricam çözümü sabitlesinler ki birçok arkadaşın bu sorundan muzdarip olduğunu düşünmekteyim. Bu sayede onlar da bu şekilde çözüme kavuşmuş olurlar. Saygılarımla...☺️
@smcor @AFFETMEZ is Here @GrimDareDeviL @Elyesaas
Söylediğim işlem benim sorunumu çözdü ama bazı arkadaşlarda sorun oluşturmuş veya bu sorunu düzeltmemiş gördüğüm kadarıyla. Dolayısıyla bu yöntemi pas geçebilirsiniz. Forumda mesaj silme olayını bulamadım bundan dolayı mesajıma cevap veriyorum ki siz de görün. Silmeyi bulabilsem silecektim ya da düzenlemeyi de bulamadım. Bu şekilde yapabiliyorum anca :(

Konuyu hortlatmış olacağım ancak keşke indirilen oyunun indirmesinin baştan başladığını söyleseydiniz. RDR 2 indiriyordum %67deydim. Ayrıca çalışmadı.
Bende halihazırda inen oyunda böyle birşey olmadı. Sınırlama sorunum düzeldi bu söylediğim yaptıktan sonra ve indirmeye devam etti kaldığı yüzdeden. Anladığım kadarıyla farklı arkadaşlarda farklı şekilde sonuç ortaya çıkarıyor. İlginç bir olay. Mesajımı silmeyi veya düzenlemeyi bulamadım. Yoksa farklı sonuçlar ortaya çıkaran bu yöntemi silecektim ya da düzenleyecektim ama olmuyor. Ne yapabilirim ki acaba mesajı silmek yok mu ya da düzenlemek bilgin var mıdır?

Merhaba ; aynı sorunla epey süredir bende uğraşıyordum...
Maalesef hala kararlı sürüme bir çözüm gelmedi .bazı zaman çalışıyor,, bazı zaman çalışmıyor.
ÇÖZÜMÜ ; Steam 5 nisan 2023 yeni bir beta sürüm yayınladı.
kullanmak için ;
Steam --> Ayarlar --> HESAP
giriniz; orada aşağılarda "BETA KATILIMI" bölümünde "Beta update" var onu açmanız yeterli.
Steam kapanıp yükleme yapacak ve yeniden açılacak.
Artık sorununuz kalmadı... İstediğiniz hızda indiriniz...

Merhaba ; aynı sorunla epey süredir bende uğraşıyordum...
Maalesef hala kararlı sürüme bir çözüm gelmedi .bazı zaman çalışıyor,, bazı zaman çalışmıyor.
ÇÖZÜMÜ ; Steam 5 nisan 2023 yeni bir beta sürüm yayınladı.
kullanmak için ;
Steam --> Ayarlar --> HESAP
giriniz; orada aşağılarda "BETA KATILIMI" bölümünde "Beta update" var onu açmanız yeterli.
Steam kapanıp yükleme yapacak ve yeniden açılacak.
Artık sorununuz kalmadı... İstediğiniz hızda indiriniz...
Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı