Steam İndirme hızı çok yavaş ve her seferinde hata veriyor

nightcityangel

Yoctopat
Daha fazla  
Steam de Cyberpunk ve bunun gibi 15 GB üstü oyunları indirmeye çalıştığımda sürekli olarak hata alıyorum ve indirme hızım maksimum 3MB daha sonra 140KB ve daha aşağısına düşüyor. Birçok kişi buna benzer sorun yaşamış. Steam destekte yazan her şeyi yaptım neredeyse hiçbir şey işe yaramıyor.

Dosya Ekleri

• resim_2024-10-24_113251130.png
    resim_2024-10-24_113251130.png
    154,9 KB · Görüntüleme: 36
Steam de Cyberpunk ve bunun gibi 15 GB üstü oyunları indirmeye çalıştığımda sürekli olarak hata alıyorum ve indirme hızım maksimum 3MB daha sonra 140KB ve daha aşağısına düşüyor. Birçok kişi buna benzer sorun yaşamış. Steam destekte yazan her şeyi yaptım neredeyse hiçbir şey işe yaramıyor.

Hocam diskten kaynaklı bir sorun olabilir.

Hocam diskten kaynaklı bir sorun olabilir.

Hem yeni birime hem de PC'ye indirmeyi denedim. İkisinde de aynı sonuçla karşılaştım.

Genel bir download sorunu olduğu söyleniyor. Hatta kendi kendine duruyor başında beklemeniz gerekiyor ve uzun ara verince % göstergesi karışıyor. Ben bir şekilde indiriyorum ama desteğe yazmıştım kopyala yapıştır bir cevap geldi maalesef.

Cyberpunk'da 85 GB olduğu için başında beklemek biraz sıkıntı. Zaten bir süre sonra bozuk indirme veya farklı bir hata veriyor.

Cyberpunk'da 85 GB olduğu için başında beklemek biraz sıkıntı. Zaten bir süre sonra bozuk indirme veya farklı bir hata veriyor.
Elinizden geldiğince PC'i hiç kapamadan tek seferde bitirmeye çalışın. Sorun olduğunda durdurun, Steam'i kapatın tekrar açın. Böyle böyle tamamlarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı