Laptop mu kullanıyorsunuz?
Bazen oyunları indirirken doğrulama vs. yapıyor ondan kaynaklı olabilir veya Steam sunucularında sorun vardır bazen bende yaşıyorum.
Güncelleme yapıyorsa büyük ihtimal doğrulama yapıyordur Grand Theft Auto V indirirken vs. bende çok yaşadım.Evet.
Sebebini anlayamadım sıfırdan oyun indirdiğimde de yaşıyorum güncellemelerde de. Şu an CS2 güncellemesini yapıyorum maksimum 5.9MB alıyorum.
Evet.
Sebebini anlayamadım sıfırdan oyun indirdiğimde de yaşıyorum güncellemelerde de. Şu an CS2 güncellemesini yapıyorum maksimum 5.9MB alıyorum.
Güncelleme yapıyorsa büyük ihtimal doğrulama yapıyordur Grand Theft Auto V indirirken vs. bende çok yaşadım.
Laptoplarda oyun vb. olaylardan tutun, bütün indirme olaylarında Ethernet kablosu kullanmak her zaman daha sağlıklı çünkü çoğu laptopun Wi-Fi kartı kalitesiz ve tırt oluyor, bir Ethernet kablosu kadar iyi olmuyor, isterseniz aynı durumu Ethernet kablosu ile bir daha deneyin ve üstteki arkadaşın dediği gibi güncelleme sıralarında doğrulama yapılıyor genelde.
100Mbps hızınız varsa 30-35 MB alamazsınız o MB değil Mbps'dir ve sorun muhtemelen sunucu ile ilgili Türkiye sunucusu yerine bk Londra sunucusunu seçmeyi deneyin.
2 gün önce Detroit oyununu indirirken 48MB ile indiriyordu
Ethernet kullanıyorum her zaman. Wi-Fi ile sağlıklı olmuyor tabii ki ama Steam üzerinde sanki bir sınırlandırma var gibi. İndirme ayarlarından ne yapılabilir bilmiyorum bir arkadaş Polonya seçmiş konumu ve hızlanmış ama ben denedim olmadı.
Alıyorum. Hız testinde indirme hızım 52. Çoğu zaman 30 MB ile indirme de sağladım 2 gün önce Detroit indirdim 48MB ile indirdi Steam'de. Merak ettiğim sunucu ile alakalı bir ayar var mı bilmediğim.
Dediğim gibi steam sunucularındada sorun çıkıyor arada2 gün önce Detroit oyununu indirirken 48MB ile indiriyordu
Ethernet kullanıyorum her zaman. Wi-Fi ile sağlıklı olmuyor tabii ki ama Steam üzerinde sanki bir sınırlandırma var gibi. İndirme ayarlarından ne yapılabilir bilmiyorum bir arkadaş Polonya seçmiş konumu ve hızlanmış ama ben denedim olmadı.
Alıyorum. Hız testinde indirme hızım 52. Çoğu zaman 30 MB ile indirme de sağladım 2 gün önce Detroit indirdim 48MB ile indirdi Steam'de. Merak ettiğim sunucu ile alakalı bir ayar var mı bilmediğim.
Burada söylemiş.Mbps ile MB/s aynı değildir hocam 100 Mbps indirme hızı için MB/s indirme hızı 12 MB civarıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.