İndirme sınırlaması

Gorkeu

Centipat
Katılım
12 Aralık 2020
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

Ben Millenicom sağlayıcısındayım ve 90-100 MB arası bir hız alıyorum. Steam de indirirken bu hızları görüyorum, aynı şekilde Torrent indirmelerinde de hız konusunda bir sıkıntı olmuyor. Opera'da genel anlamda indirmelerde 50-60 MB hızlarını görebiliyorum. Fakat Microsoft Visual Studios veya NVIDIA GPU sürücülerini yüklerken bu hız 500KB ve bazen 50KB'lara kadar iniyor. Bunun sebebini bilmiyorum bir türlü bulamadım.

Şimdiden cevaplarınız ve çözüm önerileriniz için teşekkür ederim.

Not: Millenicom sitesinden güvenli internet profilini devre dışı bıraktım.

Sağlıklı günler!
 
İDM kesinlikle sorununuzu çözecektir, benim bilgisayarımda da chrome da sınırlıyordu sorunu İDM ile çözdüm.
 
Teşekkür ederim. Bu linki buldum ama trial olduğu için denemek istememiştim. Ben sorunu biraz yanlış anlattım sanırım. İndirmeler operada problem yaratmıyor. Örneğin microsoft visual studio nun indirdiğiniz zaman program gereği kendi downloader'ı var. Ve bu download üzerinde veya aynı şekilde geforce experience kullandığımda oradan en yeni driver ı indirmek istiyorum. Bu durumda download hızlarım 50kb ye kadar düşüyor.
 
Teşekkür ederim. Bu linki buldum ama trial olduğu için denemek istememiştim. Ben sorunu biraz yanlış anlattım sanırım. İndirmeler Opera'da problem yaratmıyor. Örneğin Microsoft Visual Studio'nun indirdiğiniz zaman program gereği kendi Downloader'ı var. Ve bu download üzerinde veya aynı şekilde GeForce Experience kullandığımda oradan en yeni driver ı indirmek istiyorum. Bu durumda download hızlarım 50KB'ye kadar düşüyor.

Karşı sunucu ile alakalı olabilir veya sizin sunuculara uzaklığınız yüzünden olabilir. DNS değiştirmeyi deneyebilirsiniz veya karşı sunucuların upload hızlarının düzelmesini bekleyebilirsiniz.
 
DNS değiştirmeyi denedim fayda etmedi. Aynı anda başka bir arkadaşımda bu driverları indirmeyi denedi. Onda bir problem yok.
 

Geri
Yukarı