Ben indirme yaparken bilgisayarım aşırı derecede kasıyor. Mesala görev yöneticisini açmam 10 saniye sürüyor, CPU kullanımı %100 ya da %90 ve disk kullanımı %70 - %80 arasında. Bunun bir çözümü yok mu, sistemimi yazıyorum.
4 GB RAM
240 GB SSD
i5-7200U 3.1 GHz(Maximum performansda)
GT930 MX 2 GB
Hatta bu konuyu oluştururken bilgisayar dayanamadı, mavi ekran verdi. Tekrar yazmak zorunda kaldım.
Ben indirme yaparken bilgisayarım aşırı derecede kasıyor. Mesela görev yöneticisini açmam 10 saniye sürüyor, CPU kullanımı %100 ya da %90 ve disk kullanımı %70 - %80 arasında. Bunun bir çözümü yok mu, sistemimi yazıyorum.
4 GB RAM.
240 GB SSD.
i5-7200u 3.1 GHz(maximum performansda)
GT930 MX 2 GB.
Hatta bu konuyu oluştururken bilgisayar dayanamadı, mavi ekran verdi. Tekrar yazmak zorunda kaldım.
En son güncellemeler ve deneme sürümleri dâhil olmak üzere, AVG antivirüs, VPN ve optimizasyon uygulamasının PC ve Mac yükleme dosyalarının tümüne tek bir yerden ulaşın.
www.avg.com
Avast firmasına ait tüm markalardan uzak durmanızı öneririm. Avast veri toplamak dışında işe yaramayan bir firmadır.
Eğer ücretsiz antivirüs kullanıyorsan Kaspersky öneririm.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
www.kaspersky.com.tr
Ücretli düşük kaynak tüketen Antivirüs arıyorsan Norton 360 ya da Kaspersky IS tavsiye edebilirim.
PC, Mac veya mobil cihazınız için gelişmiş internet güvenliği koruması, ayrıca çevrimiçi gizlilik için VPN ve SafeCam, 10 GB Cloud Backup, Parola Yöneticisi ve daha fazlası.
Yeni Kaspersky Internet Security, kötü amaçlı yazılımlara karşı üst düzey koruma sağlar, gizliliğinizi güvence altına alır ve sizi kimlik hırsızlığına karşı korur. Tüm Mac, Windows PC ve Android cihazlarınızı koruma altına almak için hemen indirin.
www.kaspersky.com.tr
Onun dışında Steam indirme bittikten sonra kurulum yapar. Yani oyunun kurulumu esnasında disk kullanımı yükselecektir. Bu işlem sırasında sistemi kullanmamanı öneririm. Kurulum sistemi kullanmazsan hızlıca bitecektir. Kurulum tükettiği disk kullannımını sınırlamak için bir ayar bulunmuyor.
SSD Firmware güncellemesini kontrol et. Çöp dosya temizliği yap.
Merhabalar, Çoğu Technopat üyelerimizin de sıkıntı çektiği sistem yavaşlığı ve aralıklı donmalarla maruz kalanlar ve maruz kalmamak isteyenler için temel düzeyde bir yönerge hazırladım. Bu yönergedeki adımlar sonucunda bilgisiyarınızdaki gereksiz süprüntü dosyalar ve adware tarzındaki...
Cevaplarınız için teşekkürler sorunu çözdüm. AVG'yi sildim ve Norton 360 indirdim. Tarama yaptım, birkaç virüs çıktı ve en sonunda dosyaları temizleyince düzeldi. Hepinize tekrar teşekkür ederim.