İndirme yaparken ping çıkıyor

Jake Peralta

Kilopat
Arkadaşlar 50Mbps paket kullanıyoruz. Eski evimizde örneğin Valorant'da 16-22 ping arası alıyordum ve arkada bir şey yüklerken dahi ping çıkmıyordu. Şu anki yeni evde de hızın tamamını alabiliyorum ama Valorant'da 35-50 arası ping alıyorum. Arkada bir şey yüklerken bu sayı 100'leri geçiyor. Eski evde oynama dahi olmuyordu. Bu bütün oyunlar için geçerli. Her oyunda 15-30 arası ping yükselişi gözlemledim. Bunu düşürmenin bir yolu var mı acaba?

Arkadaşlar 50Mbps paket kullanıyoruz. Eski evimizde örneğin Valorant'da 16-22 ping arası alıyordum ve arkada bir şey yüklerken dahi ping çıkmıyordu. Şu anki yeni evde de hızın tamamını alabiliyorum ama Valorant'da 35-50 arası ping alıyorum. Arkada bir şey yüklerken bu sayı 100'leri geçiyor. Eski evde oynama dahi olmuyordu. Bu bütün oyunlar için geçerli. Her oyunda 15-30 arası ping yükselişi gözlemledim. Bunu düşürmenin bir yolu var mı acaba?

Wi-Fi'ye sizden başkası bağlanıyor mu? Telefon vesaire var mı?

Bunlar ping yapan şeylerdir eğer aşırı biri bağlanıyorsa aynı Wi-Fi'ye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı