İndirmeden oyun oynanabilir mi?

Oyun CD'sini PlayStation'a taktığın zaman da oyunu indiriyor, bilgisayarlardaki gibi HDD'ler var konsollarda.

Pekala başka bir yol var mı çünkü indirmiş birinin dosyalarını kopyalamak gibi bir şey duymuştum.

Gaforce Now.
Bazı oyunları GeForce Now indirip oynayabilirsiniz 1 saat ücretsiz 1 saat sonra tekrar sıraya giriyorsunuz 5Euro verekek aylık süresiz ve indirmeden oynayabilirsiniz. :D

GeForce Now var.

GeForce Now'dan mesela ben Cyberpunk oynayacağım indirmeden oynanır mı?

Geforce now var.
Gaforce Now.
Bazı oyunları GeForce Now indirip oynayabilirsiniz 1 saat ücretsiz 1 saat sonra tekrar sıraya giriyorsunuz 5Euro verekek aylık süresiz ve indirmeden oynayabilirsiniz. :D
Onlar sadece sistemi kullanmadan oynamanızı sağlıyor. Windows'taki "Uzak Masaüstü Bağlantısı" uygulamasının daha performanslısı sayılabilir. Oyunun yine de indirilmesi lazım diye biliyorum.

Düzenleme: Bilgisayara indirilmiyormuş.

Son düzenleme:
Eğer indirme hızın 100 Mbps'ye kadar ulaşabiliyorsa GeForce Now öneririm oradada indirme yapıyorsun fakat kendi bilgisayarına değil ve internet hızları aşırı yüksek o tarz oyunları 10 dakika gibi sürede indirip oynayabilirsin. Hikaye tarzı oyunlar oynuyorsan çok fark hissetmezsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı